Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme ennek? Túlélőverme...

Van értelme ennek? Túlélővermek szerte az országban?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy kisméretű 1-2 max 5 négyzetméteres félgömb alapú félpincéket ások ki, rakok ki vasszerkezettel, és bélelek ki ponyvával. Végül földdel borítanám az egészet és imádkoznék, hogy minél hamarabb elburjánzzon rajta a helyi növényzet. Ebben a rejtett térben konzerveket, egy kis kályhát, pár karton ásványvízet, feltöltött akkut, vákuumcsomagolt meleg takarót helyeznék el, a lehető legsterilebb körülmények között. (tehát utólag leburkolnám, stb, olyan lenne mint egy kis kamra egy házban) Talán még kis zuhanyozót is csinálnék, amit gázzal lehetne melegíteni (nem tákolmányt....), gázpalackot is elhelyeznék, persze a pincetérben nem használnám.

10 ilyen vermet ásnék szerte az országban, a lehető legkietlenebb területeken, ahol az ember az álmában sem képzeli, hogy ilyen tartalékok lapulnak a talpa alatt egy rejtett, földdel takart csapóajtó mögött.

Költői kérdés, racionális válaszokat nem várok. A nem lehet megcsinálnit sem.

Inkább az érdekel, hogy ha kész lesznek, lesz-e értelmük. Jó ötlet-e, stb.

2013. szept. 24. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy a vadkempinghez miért kell akku és gázpalack... És, ha lezúdul egy nagyobb eső és beázik az egész? Semmi értelme sincs, ráadásul balesetveszélyes. Tűz üt ki a környéken, és még a gázpalack is felrobban... Ráadásul mi van, ha szétrohad a csapóajtó és valaki beleesik? Vegyél inkább egy lakókocsit.
2013. szept. 26. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is szoktam kempingezni, de mivel nőből vagyok (abból is a finnyásabb), csak kempingekbe megyek és kész. Ott van tusoló, hűtő, csomagmegőrző, stb. Egyszer volt egy hatalmas eső, teljesen beázott a sátrunk. Semmi vész, felállítottuk a közös helységben, hogy megszáradjon, a földre tettünk száraz plédeket és ott aludtunk a hálózsákban. Aki meg vad kempingezni akar, annak ez miért hiányzik? Egyszerűen nem értem...
2013. szept. 26. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Komolyan írom: szerintem kezeltesd magad, amíg nem késő.
2013. szept. 26. 16:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Inkább írj erről egy fantasztikus regényt.

Amúgy közben az akku lemerül, vagy szétrohad, a konzervek lejárnak, megrohadnak, a ponyva szétmállik, a kályha megrozsdásodik.

A többi stimmel. :)

2013. szept. 26. 22:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ilyen rengeteg pénzed van és nem szeretsz kempingezni, akkor vegyél vagy bérelj lakókocsit. Azzal mobilabb vagy, mehetsz külföldre is, és nem mellesleg kényelmesebb és mindenekfölött legális.
2013. okt. 18. 10:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Felesleges volt kiemelned a kérdést, változatlanul semmi értelme sincs.
2013. okt. 30. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!