Meddig van ennek értelme?
Tegnap összevesztem a párommal.
Az előző házasságomból van egy fiam, 3 éves, az apjával nem tartom a kapcsolatot.
Tegnap délutános voltam, a párom szabadnapos, megkértem, hozza haza az oviból a kisfiút, utána egész délután azt hallgattam, hogy jól elcsesztem a szabadnapját...
Eztán hazajöttem, akkor azért ment a hiszti, mert nem volt itthon kedvére aló kaja, inkább nem evett.
Reggel már ott tartott, hogy fogalmam sincs, milyen érzés a szabadnap, mert én nem tudhatom (részidőben dolgozom, és nyelviskolába járok, plusz én látom el a gyereket), meg hogy a volt barátnőjének sem ütöm meg a szintjét.
Most kért bocsánatot, de ez nem megy ilyen egyszerűen... Tudom, hogy szeret, és azt hiszem, én is őt, de valami megváltozott bennem ezek után.
Ti mit tennétek?
Tudod, hogy szeret? Van egy rossz hírem, nem szeret, de most épp jó vagy. Sőt, neked nem csak azt kell nézni, hogy téged szeret-e, hanem hogy a gyerekedet szereti-e. Ha már most teher neki csupán annyi, hogy hazahozza, akkor később mi lesz? Ebből a szempontból ez csak rosszabb lesz. Majd szakkörbe jár, programokra kellene vinni, nyaralni, gyerekzsúrra, jönnek a barátai, mikor a fäszid szabadnapon van, vagy épp vasárnap stb.
Neked mindig lesz egy gyereked, és azt is kell nézned, hogy a férfi megfelel-e NEKTEK. Nem csak neked, épp dugtok néha egy jót, bunkó, veszekedtek, de legalább van. Neked már nem kéne ennyire leadni.
Egyébként én is erre gondoltam, várok...
Eddig mindig gondolkodás nélkül tepertem a mi kis családunkért, most pedig padlón vagyok...
Ez nagyon nehéz...Várj és figyeld mi lesz.Az lehet,hogy téged szeret,de nem gyerekestül.Az is lehet,csak rossz napja volt és beszólt....
Nem tudom.Az is lehet,hogy nem is fogja tudni elfogadni a fiadat......Beszéltél erröl már vele???
Ha így besél nem szeret!!!
Egyszerüen használ.
Sajnálom.De leginkább a gyermeket.egy 3 éves nagyon tud kötödni.Ha megszereti öt nehéz lesz a fiadnak ismét egy elválás.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!