Van értelme két alapjában más szemléletű ember kapcsolatának?
Ezt én is így gondolom.
Alig ismeri őket, de már mint barátokról beszél róluk.
A könnyen ismerkedik résszel nem is lenne baj, de olyan alapvető dolgokat beszélnek meg és mond el nekik, amit tényleg csak hosszú, mély barátságokban szokás, vagy még azokban sem.
Szerinte ez természetes dolog.
Ha csak ennyi az eltérés, még jó is lehet. A visszahúzódó kicsit nyitottabb lesz, a nyitott talán megfontoltabb. Lehet különböző természetük, ha az értékrendjük hasonló, és alapvető dolgokban egyet értenek, működhet.
Talán azért mond el szinte mindenkinek mindent, mert még nem tanították meg neki / nem tapasztalta meg a határokat. De simán belefér egy kis durci, ha olyan dolgot fecseg el, amihez nem volt joga.
Kérdező, ez nem az az eset, amikor a két fél teljesen eltérő értékrenddel vagy jövőképpel bír - ami valóban nem lenne jó alap egy tartós kapcsolatra.
Az általad leírt eset, egy extrovertált meg egy introvertált ember kapcsolata még előnyös is lehet mindkettőtök számára, a bezárkózót kicsit kinyitja, a kitárulkozót kicsit visszafogottabbá, körültekintőbbé teszi...
Hát nem tudom.
Voltak már ebből hazugságok, hogy letagadott dolgokat, meg elhallgatott dolgokat.
Ha én akartam menni nélküle valahova, akkor ment a durci, sértődés, fenyegetőzés, ha ő ment valahova nélkülem, akkor az természetes, nincs benne semmi. Ez alatt baráti összejövetelekt értek, bulikat.
Az értékrend. Sokkal lazábban veszi az életet, házasság gyerek abszolút nincs tervben, mondjuk nálam sem, de én később szeretnék, ő nem, én szeretek anyagilag tartalékolni, ő élj a mának típus kicsit. Szereti ha róla szól minden, én annyira nem, udvarolgatnak neki, ilyesmik, nem hajtja el egyből őket.
Ebből kitűnik, hogy ő a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!