Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme két alapjában más...

Van értelme két alapjában más szemléletű ember kapcsolatának?

Figyelt kérdés
Mondjuk az egyik fél nem is az, hogy visszahúzódó, de azért nem ismerkedik pikk pakk, megválogatja maga körül az embereket, kit enged magához közel, a másik meg pillanatok alatt a társaság közepévé válik, mindenféle emberrel szeret ismerkedni és pár napnyi, heti ismeretség után teljesen a bizalmába fogadja őket.
2013. máj. 9. 13:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

hm. az elején azt hittem, h akár még rólam is szólhatna a kérdés.

régen eléggé bizalmaskodó voltam, sajnos nem megfelelő embereknek is elmondtam dolgokat, amikkel jobb lett volna várni. persze azért olyan durván nem nyomtam, h 2 óra után barátomnak neveztem volna bárkit is, sőt, nagyon kevés embert tartok és említek barátként.

kapcsolatokat könnyen teremtek, a párommal ellentétben, akinek 4 kerek év után sikerült feloldódnia az én köreimben.

no de a lényeg: nagyon jól hatott rám, hogy a párom lehűtött, kicsit józanabbul gondolkodom a hatására, és sokkal bizalmatlanabb vagyok az emberekkel szemben.

ő pedig egy kicsit nyíltabb lett, mióta együtt vagyunk.

a pénzről, gyerekről ugyanúgy gondolkodunk, ez nem állhat a jövőnk útjába. viszont nálatok halmozottan jelennek meg a problémák, nem úgy tűnik, mintha összeillenétek.

2013. máj. 9. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!