Az örök kérdés: van szerintetek nő és férfi között
barátság?
Figyelt kérdés
Vagy az egyik fél mindig többet akar? Adott egy tisztességes, családos férfi, kedves, csinos feleséggel, a másik oldalon egy gyermekét egyedül nevelő nő. Mindkettejük gyereke egy helyre jár bölcsődébe, a gyerekek barátkoznak egymással, ezért a két szülő is sokat kommunikál egymással. Barátság kezd kialakulni közöttük vajon, vagy valami más inkább? Szerintetek?
De ha az illető baráttal már jobban meg tudod beszélni a dolgaidat, mint "otthon" a pároddal... ott már baj van.
(Ezt a felnőttként kialakított barátságokra értem.
Ha gyerekkortól kezdve két ellenkező nemű egymás mellett cseperedik fel barátként és soha semmi szikra nincs köztük, akkor elhiszem, hogy megmaradhatnak barátként felnőttként is.)
2013. okt. 8. 11:51
42/55 Frigg válasza:
Nekem 14 éves korom óta egy nagyon-nagyon jó barátom férfi, bár idősebb is nálam egy tizessel. Még évekkel ezelőtt, nagyon az elején, próbálkozott, de csak finoman. Végül megbeszéltük, hogy nem. Azóta egyszer sem merült fel a téma, neki is volt/van párkapcsolata, nekem is. És nagyon jóban vagyunk, lassan már 10 éve. :)
23/N
2013. okt. 10. 13:20
43/55 anonim válasza:
"van nő és férfi között barátság?"
VAN !
(De mindig du gás a vége!)
2013. okt. 10. 13:58
44/55 anonim válasza:
Van. :)
Nekem több nő barátom is van (volt, akivel volt köztünk valami).
Persze ez alapvetően más, mint a férfi-férfi barátságok, és persze mindig ott van a levegőben, hogy lehetne több is (ahogy két homoszexuális férfi barátságában is benne van, nem?).
Egyrészt el kell jutni egy olyan érettségi szintre, hogy tudd ezt kezelni.
Másrészt sokat segít, ha valamiért nem működne a kapcsolat, így eleve nem is próbálkoznak (na ehhez kell a megfelelő érettség).
2013. okt. 10. 14:35
45/55 anonim válasza:
Megeshet az ilyen, de ritka. Általában a barátság kezdete még a gyerekkorba nyúlik vissza, vagy munkahelyi kapcsolatból alakult ki, de bárhogy is legyen, az ilyen esetekben pl. a barátkozó felek tartják a kapcsolatot a barátjuk párjával is. Szóval a társ, férj/feleség sincs kirekesztve a barátkozásból. Ha igen, akkor az már nem csak barátság (az egyik fél részéről legalábbis).
2013. okt. 10. 14:39
46/55 anonim válasza:
Az én férjemnek van egy nő barátja, akit az egyetemen ismert meg. Először nekem is furcsa volt, mert sokáig nem is közölte, hogy nő, csak beszélt róla, a becenevéből meg nem derült ki. Aludt is nála, amit én természetesnek vettem, hisz másik barátjánál is aludt korábban. A szomszéd város a megyeszékhely, ő ott dolgozik, amikor megismertem, akkor ott tanult, szóval előfordult, hogy bent aludt valakinél. Aztán, amikor bemutatott a barátjának, akkor esett le, hogy ő egy nő! Egy nagyon csúnya, leszbikus nő. És tényleg nagyon jó barátok, lassan 10 éve. De szerintem heterók közt más a helyzet, sokkal bonyolultabb. Nem mondom, hogy nem létezhet, de szerintem ritka.
2013. okt. 10. 20:42
47/55 anonim válasza:
Igen, van.
2013. okt. 10. 22:02
48/55 Nádszálkisasszony válasza:
Évekig vallottam, hogy van. Aztán 7 év barátság után kiderült, hogy az egyik meleg, a másik pedig szerelmes belém:)
A családos férfiről pedig annyit, hogy esetében lehetséges barátság, ha a feleségét és gyerekeit imádja, nem fog se többet érezni, se félrelépni!:)
2013. okt. 11. 19:01
49/55 anonim válasza:
Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én ha bízok is a páromban, nem igazán örülnék, ha lenne egy nagyon jó barátnője, akivel megdumálja a dolgainkat és nélkülem találkozgat vele. Lehetséges, hogy ennek az az oka, hogy életem során nagyon sok nyájasság, kedvesség mögött megbújó rossz szándékról hallottam, rosszindulatot, család szétverését láttam már női társaimtól. Nem a bizalom hiányáról van szó, csak a legtöbbünk nem nagyon szeret konfrontálódni, és inkább alapból kerüljük a problémás szituációkat.
2013. okt. 15. 12:16
50/55 anonim válasza:
A szingli mami biztos, hogy arra gyúr, hogy elcsábítsa a férfit akár csak rövid időre, akár örökre. Hogy sikerül-e, az csak azon múlik, hogy adódik-e olyan helyzet, hogy kettesben legyenek, és a férfi van-e annyira kíváncsi, hogy belemenjen a nő tervébe, vagy sem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!