Az örök kérdés: van szerintetek nő és férfi között barátság?
"Itt inkább az "anyuka" az, aki keresi az "apukát" bölcsin kívül is, különféle indokokkal. Viszont ezt apuka soha nem hárítja el"
No akkor csak beigazolódik az eddigi állítása sokaknak. Olyan férfi-nő barátság nincs, ahol legalább az egyik fél ne akarna semmit.
Itt anyuka akar a pasitól valamit, mondjuk új apukát a csemetéjének.
Apuka egyenlőre még barátként tekint rá, de ha eljön az idő...
vagy nemet mond, és a barátkozásból nem lesz barátság, vagy igent, és akkor hajaj
Akik azt mondják, nincs, azok ugye azért mondják, mert ők gyengék voltak, és lefeküdtek a barátjuknak hitt férfival/nővel?
MErt ha nem,akkor ne mondják, hogy nincs.
Van, csak értelmes felnőtt emberek kellenek hozzá.
Nekem egy kollégám a legbizalmasabb barátom, nős, gyerekei vannak, én férjnél vagyok. Kikéri a véleményem, ha a feleségének kell ajándék, ha vita van otthon, én dettó. Amikor elütöttek, férjem külföldön volt, a férjem hívta fel, hogy mi van, jöjjön már be hozzám, ne legyek egyedül. Soha eszükbe sem jutott ennél több, pedig lassan 15 éve tartó munkakapcsolat és barátság van köztünk. Nem az esetem, én se neki, miért bújnék vele ágyba? Attól még baromira ismer és képes kívülről szemlélni olyanokat, amit a férjemmel csak vita árán tudunk megoldani. Volt, hogy azért engedtem valamiben itthon, mert ő rávilágított, hogy khm, bizony a férjem látja jól...
Általános értelemben szerintem létezik barátság nő és férfi között. Az adott szituáció viszont szerintem nem erről szól. Nehéz dolog lehet most a feleség helyében lenni. Akinek itt lépnie kellene, az a férj, mert ha ez a kis kapcsolat tényleg csak baráti, akkor abban semmi rossz nincs, hogy barátilag a felesége is részt vesz a találkozásokon. Elvégre ők egy pár.
Az egyedülálló anyuka pedig tiszteletben tarthatná a fontossági sorrendet, először a saját család, feleség, és csak utána egy másik nő barátsága. Bár a jelek szerint inkább ő nyomul. Nem tudom mi lesz a vége, de így biztos nem jó. Melyiküket ismered? Melyiküknek tudnál tanácsot adni az adott helyzetben?
Van. Csak ritka. De a felvázolt esetben ez majd akkor derül ki, amikor a feleség is bevonódik.
Egy barát szívesen megismeri a barátja családtagjait is, ellenben egy többet kívánó nő nem fog lelkesedni az asszonyért. Kerüli a találkozást, rivalizál, sértődik stb... Szerintem érdemes együtt programot szervezni, ha tényleg barátság akkor csak jó sülhet ki belőle, ha meg nem, akkor derüljön ki mielőbb.
ma 14:40 : Szerintem az írásmód alapján elég egyértelmű, hogy a kérdező a feleség. :)
Válaszom:
Igen, szerintem van. De sajnos tényleg ritka.
15:39, talán pont azért ritka, mert senki nem hiszi el, hogy létezhet. Én is kapok megjegyzést, ha beszélgetésben szóba kerül, hogy nekem férfi a legjobb barátom, hogy aha, hm, fura, hát ő ezt nem engedné a felségének, satöbbi. Ki a fene akar direkt elébe menni az ilyennek? Inkább barátkoznak nővel.
Sajnos nekem a kolléganőim olyanok, hogy egyikre sem bíznám titkomat, ma barát, holnap ellenség, inkább nem, köszi. :(
Tapasztalataim szerint nincs.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!