Az örök kérdés: van szerintetek nő és férfi között barátság?
Erről valóban megvannak az általános elképzelések, és egyértelmű válasz sose lesz ebben a témában. Mindenki csak a saját meglátását tudja elmondani, így én is.
Szerintem felnőttkorban új ismeretségből férfi és nő között nem lesz barátság. Ha van egy férfi-nő vonzalom, akkor kíváncsiak a másikra, barátkoznak, viszont egy idő után elkerülhetetlen, hogy ne gabalyodjanak össze. Ez az egy éjszakásra is vonatkozik. No ha túl vannak ezen a kis fellángoláson, utána talán lehetnek barátok, addig viszont ott a kérdés, hogy milyen is a másik. Legalábbis általában. Sok emberrel beszélgettem már erről, többen látják így.
Ha mondjuk ronda a nő,akkor lehet barátság, ha van olyan empatikus férfi, aki ennek ellenére kíváncsi a természetére. Ez elég ritka.
No meg vannak az iskolás időből hozott régi barátságok. Azok lehetnek igaziak, bár sok esetben az is átfordul kíváncsisággá.
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ritka!!!!!!
Én csak egyet láttam. Két tanárom közt.
Nem mondom, hogy nincs, de valamiért az egyik fél egy idő után beleszeret a másikba. Ki tudja, hogy ez a két tanár azóta nem jött-e össze?
Akkor lehet férfi-nő barátság, ha mind a ketten a saját nemükhöz vonzódnak!
van, nálam 17 éve tart (az egyik)...
ez nem jelenti azt hogy ez amiről írsz az tuti csak barátság de miért ne lenne?
Gyerekkorból igen,létezik.
Felnőttként uj ismerettség,esélytelen.
Kivéve ha a férfi vagy a nő homoszexuális.
"Az egyedülállo anyuka elég csinos. A férfit viszont nagyon becsületesnek ismerem."
Ebből kiragadnék két szót. CSINOS és FÉRFI
Szerintem ha sok időt töltenek együtt, akkor a becsület huss, tovaszáll.
Anyuka egyedülálló, ha sokat beszélget a férfival akkor tovább is gondolhatja a történetet. Apukának sincs kifogása a sok beszélgetés ellen, tehát tetszik neki a nő társasága. Előbb - utóbb rossz vége lesz.
Szerintem van.
Nekem az egyik legjobb barátom egy férfi.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!