A ti családotokban mennyi pénz megy el átlagban alkoholra havonta?
Nekem nincs családom, sőt, senkim nincs. Egyedül élek és alkoholista lettem. Valamennyi (2-3 deci) bor és sör minden nap fogy, úgyhogy ki sem merem számolni, mennyit költök rá. No meg a cigire..
30 felett szoktam rá mindkettőre, előtte absztinens voltam, semmi káros szenvedélyem nem volt.
Ez van, szar az életem, de legalább őszinte vagyok..
Nyáron a sör miatt és az esti borozgatás miatt kb havi 4000 (a bort borozóban isszuk barátokkal, ezért ilyen sok), cigire 0.
Télen egy üveg borból szoktam forralt bort csinálni, azt egy hónapig eliszogatjuk, szóval ez egyszer 2000 ft az üveg borra. Cigi 0.
Ma vettem 2 alkoholmentes citromos gössert.
Ez kb 450 ftba került. Ebbe a hónapba csak ennyit.
Régebben havonta megittunk egy pezsgőt, hónapfordulót ünnepeltünk.
Kéttagú család, plusz a macska és a hörcsög:)
Mivel ők nem cigiznek, ezért csak a miénk van, az pedig olyan együtt olyan 25-30 ezer havonta.
Alkoholra semmi nem megy el, mert nem iszunk. Akkor veszünk 1-2 üveg Sangriát ha átjönnek hozzánk, vagy pezsgőt szilveszterkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!