A t. i családotokban mire megy el a legtöbb pénz?
Így értem, hogy nálunk pl:
1. Élelmiszer
2. Üzemanyag
3. Ruházkodás
4. Rezsi + számlák
5. Szépségápolás
6. Szórakozás, sport
Náltok ez milyen sorrendben jön és hányan laktok? Ha gondoljátok írhattok összegeket is a számok mellé, én dikekt nem írtam hogy egyesek ne érezzék magukat hülyén.
albérleti díj, élelmiszer, bérlet és vonatjegyek, cigi, kb havonta 5k marad, ebből ruhát, tisztálkodási szereket vagy a lakásba valamit veszünk (most pl. fogast az előszobába). Ketten lakunk, én tanulok, a párom épp munkanélküli, de remélem, hamar beáll valahová :)
Bulizni nem járunk, inkább nálunk gyűlik össze a társaság, sportolni csak futni járok (pedig imádnék falat mászni is...)
élelem
rezsi+ számlák
ruhák
kozmetikumok
utazás (tömegközlekedés)
szórakozás játékok
2 felnőtt + 1 6 éves
Látom egyesek félreértették :D
az élelmiszert úgy értem hogy tartalmaz mindent amit megeszünk/megiszunk: az édességet, gyümölcsöt, ropikat, ásványvizet, ürdítőket, stb.
Így már gondolom más a helyzet... mert nem hiszem hogy több menne el számlákra mint kajára.. Vagy ti egész nap telefonon ültök és amerikába beszéltek? :D
1.rezsi
2. lakáshitel
3. élelmiszer
Lakbér+törlesztés+rezsi
üzemanyag
kaja
másra nem jut, erre is csak nehezen.
1. A számlákra 80e körül
2. Élelmiszer, testápoló szerek 50e körül
3. Bérletek 10e
4. Teló 3e, könyvek,egyéb 5-10e körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!