Egy amugyis rossz kapcsolatban amit csal a gyerekek tartanak össze meg a pénz, belemenétek hogy közös ház legyen?
A párommal nem egyezünk de elintézte nekem hogyan lehetne kicsiböl több pénzt csinálni.
Most házat vennénk abbol a pénzböl ami az enyém mert örököltem az hogy segitett az ügy intézésében felhatalmazza hogy közös ház legyen?
HOGYAN MONDJAM MEG HOGY NEM AKAROM HOGY RÉSZE LEGYEN?
FÉLEK KÉSÖBB KÁROM SZÁRMAZIK MAJD BELÖLE
Hát ha a pénz tartja össze, akkor közös a vagyon nem?
Amúgy nem mennék bele közös házvásárlásba egy olyan emberrel, akivel nem életem végéig tervezem az együttlétet. Sőt kapcsolatot sem tartanék fent csak gyerek vagy pénz miatt.
Sokkal jobban járnál, ha szakítanál és élnéd a saját életedet. Mármint ha boldog akarsz lenni...
"HOGYAN MONDJAM MEG HOGY NEM AKAROM HOGY RÉSZE LEGYEN? "
Így egyszerűen, ahogy leírtad. De akkor a segítségét se fogadd el...
Semmiképp sem mennék bele. Egy két papírdolog elintézése szerintem kevés ahhoz, hogy megfelezd vele az örökségedet. Inkább vegyél rajta egy külön lakást, add be a válópert, és keress olyan férfit, akivel boldog lehetsz. A gyereknek sem jó egy megjátszott kapcsolat. Előbb utóbb válás lesz a vége, el tudod képzelni, mi lesz a vagyonmegosztáskor? Viszi mindennek a felét. Ha egyáltalán majd sikerül jó áron eladni a közös házat.
Ilyen hülyeséget sosem tennék.
Köszönöm a válaszokat. tegnap megnéztük a házat és hozzákell épiteni felujitásra szprul de jo vételárban van.
Végülis, én megveszem ö felujitja munkája lesz benne nem zárhatom ki,szerintem.
abban egyeztünk meg hogy addig nem költözünk oda mig számomra megfelelö nem lesz.
Vélemény?
Az meg a másik fele,hogy a gyerekeket nem akarom elválasztani töle!
6 éve vagyunk együtt az hogy van egy kis pénzem nem a világ mert elmegy egyedül nehézkes lenne fentartanom mindent.
Aztán majd idövel alakul minden!
ERRE JUTOTTAM.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!