A ti családotokban mennyi pénz megy el átlagban alkoholra havonta?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 12:51
31/53 anonim válasza:
Nyáron a sörre kb. 3000 Ft de az egy családi adag úgymond. Ilyenkor, mikor már nem szomjazik erre az ember, akkor alig. Néha 1 bor, szilveszterkor pezsgő.
32/53 anonim válasza:
Nem költünk rá, nem iszunk alkoholt egyáltalán. Ajándékba a férjem ismerősöktől, cégtől, barátoktól kap alkoholt, hogy hátha azt megissza/megisszuk... a tálalószekrény tetején gyűjtjük őket, sokszor volt már, hogy alkalmakkor "na most felbontjuk és iszunk", de nem jutunk el odaáig. Minden héten letörölgetem az üvegeket, egyesével. :)
33/53 anonim válasza:
A párommal élek, és mivel egyikőnk sem iszik, így semennyi. Esetleg szilveszterkor egy pezsgő, de akkor is inkább gyerek pezsgőt veszünk. Vagy nagyon néha egy üveg bor...
34/53 anonim válasza:
33as vagyok. Cigire semennyi. Utálom még azt is, aki szívja...
36/53 anonim válasza:
Bevallom neked sok elmegy havonta ... A párom sörös ... egy héten nem 2-3 üveg/doboz fogy el ... alkalmadtán az ízesített változatát én is megkívánom és akkor veszek .Olyan is van ,hogy baráti társaságban vagy akár ketten veszünk egy üveg jobb minőségű italt pl. Jäger ,és az ugye nem 2000.- . Ez van ,nem vagyunk alkoholisták ,de néha jó kiengedni a gőzt ,nyilván nem detox részegre isszuk magunkat ;-) !
37/53 anonim válasza:
Minden második, harmadik este 1-2 sör.
A többi attól függ, hogy egy hónapban hányszor megyünk vendégségbe, vagy jönnek-e hozzánk.
Hétköznapi fogyasztásra úgy 2000.-Ft-nál nem több.
39/53 anonim válasza:
Csak tippelni tudok, valahol 2 ezer ft alatt lehet. Néha 1 sör (nyáron havi néhány, máskor szinte semennyi), évi 4-5 üveg bor és néhány évente egy whisky, egy vodka s egy abszint (amit teljesen kiegyensúlyozva iszunk meg, párhavonta eszünkbe jut s ha kedvünk van hozzá, benyomunk egy felest). Két személyre.
40/53 anonim válasza:
Kb 2 havonta 500 forint. :D Nyáron több gyümölcsös sört veszünk, akkor havonta kb 2000. De akkor már sokat mondtam. Cigire havonta 60.000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!