Vannak olyan dolgaid, amiket nem szeretnél ha megtalálna (vagy megtudna) a családod halálod után?
Talan azokat a dolgokat amikor reszeg voltam es ugy miket csinaltam.
Ja meg azt h viszonyom van/erzelmek fuznek egy csalados emberrel/hez(nem szexelünk!) eddig ennyi.
19L
Van, de már nem tud kiderülni...
Mindent leírtam naplóba, ami elégettem/ iratmegsemmisítőztem előbb.
Gimis koromban nem csak dohányoztam, hanem drogoztam is, elég keményen(igaz csak fűvet szívtam, de ,már eladtam a mentámat, hogy tudjak venni...stb)
Belementem egy megalázó kapcsolatba 18 évesen, és minden szexuális élményem benne van, gyakran még dellíriumban írtam le.
Nagyon érdekes volt visszaolvasni amúgy, de inkább a megsemmisítés mellett döntöttem. Nem kockáztatom, hogy kiderüljenek ezek a solgok. Úgysem számítanak, hiszen felnőtt vagyok, már nem élek olyan életet. A párom tud erről, előtte nincs titkom, pont ezért, hogy úgy ismerjen, mint amilyen vagyok. Szerencsére így is szeret.
A szüleimet nem szeretném,mhogy tudják,mmert felesleges fájdalom és szégyenérzet lenn enekik, nagyon elítélik az olyan viselkedés, mint amit 2 évig produkáltam.
Szerencsére nagyobb dolog nincs, remélem nem is lesz az életemben...
kérdező:)
átlátok ám a turpisságodon.
beméred az ip címeket itt, aztán mindenkinek kiküldött h itt mit írkált névtelenül.
a kis piszok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!