Mi az, amit mindenképpen szeretnél megvalósítani az életed során?
Bármi lehet, nem feltétlenül családi jellegűre gondolok.
Nem tudtam, hova írjam ezt a kérdést, ízért is tettem ide.:)
Szóval pl.: szeretnél kimenni külföldre fél évre; még 1 gyereket; az eddig kitűzött álmaid (hőlégballonozás, megtanulni énekelni, személyiség fejlődés) megvalósítani stb.
-2 nővel szexeljek egyszerre
-fekete nővel szexeljek
-2 fekete nővel szexeljek egyszerre
-meg egy kínait is kipróbálnék
Szeretnék valami jó szakmát majd, beutazni a világot, visszamenni egyszer még Londonba, találkozni a One Direction-nel, egy rendes férjet, 2 gyereket (egy lányt, egy fiút), nyelvvizsgát, barátokat, és mindenféleképpen úgy szeretnék meghalni, hogy voltam valaki.. És tettem valamit bizonyos emberekért, vagy a világért..
16/L
Azt akarom, hogy a Fiam láthassa a világot, hogy Róla megfelelően tudjunk gondoskodni életünkben és halálunk után is.
A munkámban a lehető legtöbbet akarom elérni és a búvárvizsgát letenni, aztán később ha elértem a megfelelő merülés számot búvármentő akarok lenni..
Szeretnek egy megbizhato oszinte huseges tarsat
Gyereket
Lakast
Autot
Fizikai es anyagi biztonsagot
Elvegezni az egyetemet egeszen a doktoratusig
Allatokon segiteni
búvárkodni,megtanulni gitározni,szép eredményekkel leérettségizni,fogyni pár kilót,bungee jumpingozni,sok szép/külföldi/ helyeken járni,egy jól fizető,környezetvédelemmel vagy jócselekedettel kapcsolatos állást amit szeretni is tudok,egy szerető férjet,2 gyereket,és egy szép házat.:)
15/L
Route 66 roadtrip egy klasszikus amerikai izomautóval, klasszikus rockzenére.
Megtanulni gitározni
Megtanulni spanyolul
Írni pár bestseller könyvet
Szerepelni egy filmben vagy tévésorozatban
Vezetni egy Bugatti Veyront
Meg persze boldognak, egészségesnek lenni, a szeretteim körében. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!