Ha esküvőre vagy hivatalos mindenképpen viszed a párodat is magaddal?
Hát figyelj, 3 lehetőség van:
Ha nem hívták meg, hát nem jön el.
Ha az ő nevére is szól a meghívó, akkor természetesen ketten megyünk.
Ha az szerepel a meghívón, hogy én+kísérője (vagy nemtom mi szokott szerepelni az ilyeneken) akkor megkérdezem, hogy szeretne-e eljönni. ha igen, ketten megyünk, ha nem hát nem.
De ez nem tőled függ, hanem attól, hogy meghívták vagy nem hívták a párodat. Ezt szerintem nem te döntöd el.
Az egyetemi csoporttársaimmal pl. még soha nem találkozott a barátom. Ha közülük valaki házasodna és meghívott lennék, biztos, hogy nem vinném a barátomat, mert minek ha nem is ismeri őket, illetlenség. Én sem szeretnék menyasszonyként ismeretleneket ott látni az esküvőmön, hiába a barátnőm barátja.
Ha már több mint egy éve jártok!
Nő vagy vagy férfi?
Persze!
Bár, kivételt képez, ha ő nincs meghívva. Igaz ez olyan furán üt vissza szerintem.
Nemrég voltunk mi is esküvőn, mindkettőnket meghívták, de volt olyan srác is akinek a barátnőjét nem.
Ha meghívják őt is, akkor igen.
Ha nem hívják meg, akkor nem.
Ugyanis pl. ha munkahelyi kolléga esküszik, és a munkahelyi kollektívát hívja meg, akkor senki nem szokta vinni (nálunk pl. nem).
Ha a meghívót a családomnak van címezve és a párommal együtt vagyok pár hónapja, szintén nem viszem.
Nem kiskutya, hogy elviszem vagy nem viszem....hanem ember, aki ha meghív a házasulandó, eljön, ha nem hívják meg, nem jön el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!