Önző vagyok s csupán rémeket látok vagy tényleg nem stimmel valami?
Én kívülről úgy látom,hogy apuka most felszabadult.Nem tudom mióta dolgozik a férjed kint,de ha nem olyan rég akkor most élvezi azt,hogy nincs család és nincsenek kötelezettségek,elvárások stb.
Bár ez egy 4gyerekes apánál elég felelőtlen viselkedés.Mondjuk azt sem tudom megérteni,hogy-hogy nem haza megy a gyerekeihez és inkább nyaralgat.
Nálam ez kiverné a biztosítékot teljesen.
Így is egyedül vagy és ha még lehetne akkor sem megy haza.
Milyen időközönként jár haza?
Írtad ha otthon van se foglalkozik a gyerekekkel,hát sajnos ez változni nem fog.Ha ő nem érzi azt,hogy ez mihez vezet akkor sajnos a gyerekek isszák meg a levét és teljesen eltávolodnak tőle.Sajnos ezt én is tapasztalom a fiamon.És egyedül ezt a szeretetet és törődést te sem tudod megadni nekik.
A férjed is valahogy úgy érzi...jó,hogy vagytok csak neki ne legyen gondja veletek.
Sajnos értelmes tanáccsal nem tudok szolgálni,csak tudom miről beszélek,mert én is ebben voltam csak most már egyedülállóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!