Nagyon aggódom a barátnőm miatt, szerinte csak rémeket látok. Szerintetek stimmel ez a dolog?
19 éves lányok vagyunk, kollégisták. Mindkettőnknek van párkapcsolata.
Az övéről van szó:
36 éves a férfi,
Az anyjával él,
Vagy náluk találkoznak, vagy 10 percig a férfi munkahelyén (kocsmában pultos),
soha sehova nem mennek, a lány visszajön az edzésről (tánc) lefürdik, smink-parfüm és megy a pasihoz.
Pl.: multkor kérdeztem, nem hívja-e ki a Petit is, hogy elmenjünk négyesben forraltborozni. Peti fázik, Peti náthás, fáradt, nincs kedve etc...
Attól tartok nagyon csúnyán kihasználja ez a Peti. De a barátnőmet elborította rózsaszín köd, Peti füttyent, ő ugrik.
Ha meg valami nem tetszik Petinek, akkor napokig, volt hogy két hétig, nem ért rá, miközben a barátnőm már tiszta lelki beteg volt!
Peti elvált. Anyuka a földszinten lakik, Peti az emeleten.
A barátnőm elmondása alapján egy tipikus APF.
Egyenlőre barátnőm jóban van az anyjával, de nem tudja a barátnőm korát.
Nem is villog vele, ez ami fura. A barátnőm iszonyú jól néz ki:
Természetes vörös haj, visszafogottan elegánz és izmosan vékony.
Ez is furi. Egy ilyen csajjal szerintem villogni szoktak. De a barátnőm szinte szobára jár!
Kedves 7.
Na ezt látom én.
Anyuka állítólag brutálisan sziddja az exnejt...
Jó kilátások.
tuti hogy nincs másik. Az összes jóbarát odajár kocsmázni, volt hogy kérésünkre egész nap a bárpultot támasztották, Petit figyelve. Semmi.
Hááát, a Petik már csak ilyenek...
(Peti)
Petinek lehet van másik nője, semmiképp nem tekinti komolyan a bnődet..
a bnőd agya helyén meg káposztalé van ha ilyen korkülönbségű pasival jár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!