Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszulesett! Fiam...

Nagyon rosszulesett! Fiam kritizálja a főztömet. Elhatároztam, hogy ezentúl nem főzök. Egyenek amit találnak a hűtőben! Vagy inkább hozassam a kaját valahonnan, megéri az egy 4 tagú családnak?

Figyelt kérdés
Szerinte kevés, meg nem szereti pl. azt amiben darált hús van, pl.a rakott kel,karfiol, milánói, a gombát...20 éves, eddig nem volt ennyire válogatós... Szerinte csak a csilis bab, és a rántott hús, gyros ,ilyenek a jók.Már 22 éve főzök, ill. házas vagyok,eddig mindenkinek ízlett a főztöm. De a fiam szerint " már mindenkinek tele van a töke".Ezért úgy gondoltam egy ideig rájuk bízom a főzést/ na ,ezt megnézném/.vagy pedig rendelek valahonnan,csak az a baj,hogy úgy nagyon drága lesz.Mit csináljak szerintetek? megérdemlek ennyi luxust,hogy ennyi év után ne kelljen főznöm?Most is, reggel hazajöttem melóból,és nekiláttam milánóit főzni,erre elővesz a hűtőből a csilis bab konzervet,hogy ő inkább azt eszi, na ezzel aztán eldurrant az agyam....Mit tanácsoltok?
2009. nov. 1. 13:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:
85%
és a férjed mind ehez mit szól a te ötletedre?
2009. nov. 1. 18:13
 42/46 anonim ***** válasza:
98%
Nem szabad ebből egy percet sem ügyet csinálni. Én 27 évesen még ilyet a mai napig nem bírnék az anyunak mondani, ha ennyire finnyás, egyen amit akar. Ha meg éhen marad, vessen magára. Biztosan nem főznék neki, épp itt az ideje, hogy egy kicsit önállóbb legyen, éhes és főzhet, menjen le a boltba, majd azt eszik amit akar. Ettől nem leszel rossza anya, sőt inkább egy kis leckét kap, hogy nem csak az van amit ő akar. Énnekem ha a férjem azt mondja, hogy nem szereti, akkor sem főzök kétfélét. Azt eszik amit akar, soha nem csinálnék ilyenből gondot. NEm kell főznöd, főzz meg magatokra, egyen amit akar.
2009. nov. 1. 18:43
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tárazz be csilis babból a hűtőbe, néha hozz haza munkából hazafele jövet neki egy gyrost és akkor ő levan tudva, egye azt. a többieknek meg főzz bátran, a te főztöddel valszeg semmi baj sincsen, csaka fiadra most rátört ez a kor, majd úgyis elszáll:)
2009. nov. 2. 01:15
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Alapból az anyukák sokszor lelkükre veszik az ilyen kritikákat. Az sem mindegy persze hogy hangzik el ez a "kritika" milyen hangnemben. Teljesen normális kérés, hogy "anyu főznél változatosabban kérlek"?

Én pl. férfi létemre 19 évesen kiragadtam a fakanalat édesanyám kezéből, mert nem felelt meg amit főzött. Közbejátszott az is, hogy vegetárius lettem és ezt már nem tudta megemészteni. Eredmény: kíválóan megtanultam főzni, ismerőseim, feleségem dícsérik a főztöm. Pár év duzzogás után édesanyám is megnyugodott. - mindazonáltal mai napig nincs jó érzéke az ételek fűszerezéséshez - Igaz, nem is kritizálom. Ha nagy ritkán főz nekem valamit, azt megköszönöm. De főként magamra és a családomra főzök.

2009. nov. 2. 18:17
 45/46 anonim válasza:
Nem tudom, többen írták, hogy lehet, nem csak az étellel van baja. Írtad azt is, hogy sokat alszik, meg sokat van a gép előtt. Van barátnője? Vannak barátai? Ezekről semmit sem írtál. Nem lehet, hogy azért gépezik, mert csak a neten vannak barátai? Nem lehet hogy mégis igaza volt, és az adott ételeket nem szeretik a többiek? Nem lehet, hogy tényleg depressziós, és valami miatt kiborult nála a bili? Ezeken talán érdemes lenne elgondolkodni, túllépve az főzés problematikáján.
2009. nov. 11. 13:06
 46/46 anonim válasza:

szerintem túlságosan magadra veszed, egy anyának nem szabad ilyen sértődősnek lennie

még azért 20évesen bőven a kései kamaszkorban van

manapság a legtöbb fiatal válogatós

anyaként pedif "illik" rájuk főzni

és ne egy ember miatt "büntesd" az egész családot

2010. júl. 5. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!