Nagyon rosszulesett! Fiam kritizálja a főztömet. Elhatároztam, hogy ezentúl nem főzök. Egyenek amit találnak a hűtőben! Vagy inkább hozassam a kaját valahonnan, megéri az egy 4 tagú családnak?
Szia!
Szerintem ha eddig jó volt a főztöd, ezután is jó lesz. Ahogy mondani szokás ne a nyúl vigye a puskát. Én sem vagyok oda édesanyám főztjéért (mert nem túl változatos), de ezt még sosem éreztettem vele, mindig megeszem, amit elém tesz, mert tudom, hogy nagyon rosszul esne neki a kritika.
Éppen ezért azt gondolom, hogy ne főzz egy darabig. Esetleg főzz, de úgy, hogy csak magadnak, kis adagot, a többieket ne kínáld meg belőle! Egy- két főtt kaja -menetes hét utána hidd el, hogy a fiad mind a 10 ujját megnyalja majd. A rendelés valóban drága, főleg 4 főre, így azt annyira nem javaslom.
Mond meg neki, ha nem tetszik oldja meg ő. Kritizálni mindig könnyű, de segíteni, hogy másabb legyen, azt már nem, mi?
Itt pároméknál egy napot mi főzünk (hétvégén vagyok csak itt), hogy olyan is legyen, ami a mi szánk íze szerint van, vezesd be otthon, nagy a gyereked, ha nem tetszik ez se, akkor így járt.
Ha fozol is es kozbe meg a gyerek konzervet bontogat, akkor ennyi erobol ugyanott vagy anyagilag, mintha rendeled a kajat. Mert fozni is es meg bevasarolni konzerveket is nem olcsobb szerintem.
22 evesen a draga fiacskadnak mar a felesege is fozhetne, nem? Szerintem ekkora nagy gyereknek mar nem kellene ilyen rondan viselkednie.
De elkuldheted par honapra Afrikaba is, aztan majd megtanulna, hogy mit jelent az etel.
Elhiszem, hogy merges vagy, en is az lennek!
A fozelekeket sem szereti? Mert azt fozhetsz 2-3 napra is es csak meg kell melegiteni mindenkinek.
Mondd meg a fiadnak ez van, ha nem tetszik, oldja meg maganak, fizessen be uzemi konyhara, vagy fozzon o maganak. Kerd meg, hogy viselkedjen felnott ember modjara!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!