Én elhatároztam magam, de félek, hogy ezzel rosszat teszek a családomnak. Mit csináljak?
Ma reggel arra ébredtem, hogy apósom éppen azt ecsetelte anyósnak, hogy én a férjemet a kutyámnak tekintem, a gyereket nem látom el, sőt koplaltatom, és hogy úgyis csak addig maradok vele, míg pénze van.
A helyzet az, hogy én hazajöttem anyukámékhoz a gyerekkel, és megmondtam a férjemnek, hogy nem vagyok hajlandó hazamenni, főleg így, hogy a szemembe meg teszik a szépet. Semmi gond a házasságunkkal, minden rendben lenne köztünk, de már idegileg nem bírom ezt, ami otthon megy. Ha úgy tartják jónak simán le ku....a anyáznak, csak mert nekik éppen nem jó ahogy és amit csinálok. Én vittem a háztartást, főztem, mostam takarítottam, a gyereket ellátom rendesen, ő az életem értelme, de nekik semmi nem jól. Úgy érzem nem bírom tovább. Eldöntöttem hazajövök a kicsivel, az ő érdekében, mert már komolyan attól félek, hogy kikészülök idegileg. Szerintetek jól döntök, higyjétek el, csak a gyereket nézem, azt, hogy szüksége van rám, és hogy mellette legyek. Nem akartam a férjem választás elé állítani, de nincs más megoldás, 10 év alatt mindíg én nyeltem, ő sem igazán állt ki mellettem, a terhességem alatt is egy kész pokol volt otthon a helyzet. Azóta meg még rosszabb. Ti hogy döntenétek egy ilyen kettős helyzetben. Az biztos, hogy a kicsit semmiféleképp nem hagyom!
Mondjuk én először megbeszéltem volna a férjemmel és kerestünk volna valami megoldást, hogy elköltözzünk.
Nem egyik naprólamásikra állítanám kész helyzet elé.
És ő oda tud költözni most hozzátok? vagy ezzel őt ki is dobtad?
Először az elsővel értettem egyet, aztán mégiscsak igaza van a másodiknak! Bár már gondolom volt egy pár körötök a férjeddel..
Nálunk ugyanez volt, a terhességem egy kész pokol volt, az anyósóm pedig nem az apósomnak, hanem a féjemnek fúrt engem állandóan, ő meg bevett mindent. Most ott tartunk, hogy megvolt az első válóperes tárgyalás,várjuk a köv.időpontot, bár nálunk még más tényezők is szerepet játszottak. sajnálom, hogy a férjed nem áll ki Mellettetek.
nem akarlak azzal piszkálni de el kell költözni!!!Hasonló helyzetbe vagyunk mi is,csak nálam a párom mellettem áll.Anyucikája meglepetésére.Nálunk volt minden én is voltam minden csak nagyságos kisasszony nem.
Most ott tartunk hogy költözünk,ma derül ki kapunk e hitelt a kiszemelt házra.
Már szánja bánja a párom szülei amit tettek de jobb lesz így.Anno apukám azt mondta jobb távolról szeretni valakit mint közelről utálni.
Kedves 10:38-as!
Most hívott a férjem, hogy apósom felhívta, szeretne bocsánatot kérni, és vár minket haza este. De ezt már nem lehet visszacsinálni. Már nagyon összetört a lelkem ahhoz, hogy hazamenjek, és a szemébe nézzek. Úgysem tudnék semmi jót mondani neki, és két hét után úgyis kezdődne előlről minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!