Mit szólnál ha a 21 éves lányod egy ilyen idős pasival jönne össze, aki ilyen egzisztenciával rendelkezik?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű lányom, vasárnap lesz 21éves és bele van zúgva egy pasiba, aki szintén fut utána, vagyis futkosnak egymás után egyenlőre nem történt semmi komolyabb, max egy pár szó elvileg!A pasas egy elvált, több boltja van, nagy luxus autója, ezáltal nem szimpatikus, főleg a kora nem az kb 30-35 éves! Hogyan beszéljem le a lányom hogy nem hozzá való, az lehet hogy jóképű de öreg hozzá, inkább illene egy korombeli nőhöz!2013. aug. 26. 20:16
31/38 A kérdező kommentje:
Na meg van neki kettő lánya is, szóval nem hiszem hogy újabb babusgatásra vágyik.
2013. aug. 27. 17:49
32/38 anonim válasza:
Akkor reméljük az egzisztenciális hátteret biztosítja. :)
33/38 anonim válasza:
Hajts rá anyukam húzz le róla egy kis lóvét anya lánya sexért biztos jol fizetne
34/38 anonim válasza:
De fogd màr fel, hogy nem a te dolgod!! Ha a pasi kell, azt mondd! Mit zavar téged, kivel jár szegény lány?
35/38 anonim válasza:
Azért most, hogy kiderült, nem 30 a csávó, hanem 39, hadd adjak igazat az anyukának. Egy ennyi idős pali messze nem egyenrangú partnert keres. Erre rá fog jönni a lány is, de sajnos csak a saját kárán, addig úgysincs értelme tiltani.
(és hadd röhögjek a "21 éves ugyanúgy megdugja, csak nem tud vigyázni" hozzászólón, remélem, "vigyázni" alatt nem a megszakítós módszert érted, mert az nagyon gáz... minden más módszernél meg nem értelmezhető, amit írtál.)
36/38 anonim válasza:
Szerintem azóta se fogta fel xD
37/38 anonim válasza:
basszus, de fura, hogy 10 éve már volt gyakori
38/38 anonim válasza:
#37 nekem mondod. Olyan furcsa, mikor pl egy 2008-as évi kérdéseket látok :D
#36 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!