Mit szólnál ha a 21 éves lányod egy ilyen idős pasival jönne össze, aki ilyen egzisztenciával rendelkezik?
,,Hogyan beszéljem le a lányom hogy nem hozzá való, az lehet hogy jóképű de öreg hozzá, inkább illene egy korombeli nőhöz!''
Hát ezzel a mondattal sokakban azt az érzetet kelted hogy veled kéne kezdenie nem a lányoddal...
21 vagyok, a párom 36, jól megvagyunk, már együtt is élünk több, mint fél éve. Egyszer úgy definiáltak minket, hogy az én gondolkodásom túl "öreges" a koromhoz, az övé meg túl "gyerekes" az övéhez. Mindketten hosszú évek óta ugyanilyenek vagyunk. Ő már nem fog változni, én a fiatal korom ellenére szintén nem. Minden jövőbeni tervünk egyezik. Na de nem is mi vagyunk a lényeg.
Csak egy példa arra, hogy simán jól meglehetnek.
És amivel a párom is érvelt egyszer: jobb lenne, ha egy kis tapasztalatlan, fiatal mitugrász kihasználná és/vagy neadjisten felcsinálná és otthagyná, mint hogy így egy tapasztalt fickóval jól meglesz?
A baj általában az, hogy "jaj, szegény kislányomat megk**ják!". Node. A korabeli is ugyanúgy megk**ja, csak az még vigyázni se tud... Akkor?
Hogy van neked 21 éves lányod,ha azt mondod,hogy 30-35 körül van a csávó és olyan korúhoz illik,mint te?
Amúgy a 21 éves lánynak már nem parancsolgathatsz,meg nem szabhatsz meg semmit kedvedre,főleg nem irigységből.Az,hogy gyönyörű,az oké,de akkor kapott volna önmagával egyidőset is.
A másik,hogy te akarod magadnak ezt a pasit???Látom,szeretnél nagy luxus autót meg több pénzt..és így próbálod a lányodtól elvenni,amit ő is akar.Persze majd rájön a lányod,hogy az anyja egy sóher,a pasi meg túl öreg hozzá..
Figyelj a mai világban egy nő úgy tud érvényesülni ha
A, széttanulja magát, csinál 6 nyelvizsgát 3 diplomát, szarért húgyért elmegy gyakornoknak majd talán felveszik, ahol van 10 % esélye, hogy előre jusson
A1, ha lefekszik a főnökével 8%
A2, ha netán van tehetsége és még könyököl is 1,5%
A3, mindkettő 0,5 %
és ha elmegy szülni 150 vérszomjas hasonszőrű veti magát a helyére akiket később könyörtelenül kell kifúrnia.
B, hozzámegy egy gazdag faszihoz
Én B-t választanám, főleg ha amúgy csak ekkora a korkülönbség és még tetszene is. Nem, nem szégyellem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!