Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Nálatok mennyire fontos az, hogy a párotok rendelkezzen egzisztenciával? Fiuk! Szerintetek egy nőnek mennyire fontos, hogy olyan párt talajon, aki már rendelkezik biztos anyagi háttérrel?
24F
Amikor egzisztenciát várnak el ott nem feltétlenül arra kell gondolni hogy"jajj ez is biztos csak a BMWsekkel szeret ismerkedni"hanem azt hogy már komoly kapcsolatot szeretne nem ezt a "fiatalok vagyunk éljük ki magunkat mindenkivel ábécésorrendben"
Az egziszencia megléte nem szinonimája a gazdagságnak csak annyit tanusít hogy ez az ember tud magáról sőt szűkebb köréről gondoskodni.
Ugye persze jön egy szurkapiszka is hogy ha már évtizedek óta megy az egyenlősködés hogy "kezeljük egyformán a nőt a férfival" akkor miért kell mindig a férfinak lennie a tehetősebbnek?
nekem sosem volt fontos. vőlegényem diploma előtt állt, mikor összejöttünk. semmije nem volt. mégis beleszerettem. azóta van munkája, vett egy kocsit. de ettől nem szeretem jobban.
viszont így könnyebben lehet tervezgetni a jövőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!