Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha a 21 éves...

Mit szólnál ha a 21 éves lányod egy ilyen idős pasival jönne össze, aki ilyen egzisztenciával rendelkezik?

Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű lányom, vasárnap lesz 21éves és bele van zúgva egy pasiba, aki szintén fut utána, vagyis futkosnak egymás után egyenlőre nem történt semmi komolyabb, max egy pár szó elvileg!A pasas egy elvált, több boltja van, nagy luxus autója, ezáltal nem szimpatikus, főleg a kora nem az kb 30-35 éves! Hogyan beszéljem le a lányom hogy nem hozzá való, az lehet hogy jóképű de öreg hozzá, inkább illene egy korombeli nőhöz!
2013. aug. 26. 20:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is mindig idősebb pasijaim voltak (a komoly kapcsolatok), nincs abban semmi. Ne vegye senki magára, de a 21 éves fiúk még olyan kisfiúk voltak nekem akkor, amikor én 21 voltam! :) Ja, és nem a pénz miatt...
2013. aug. 26. 23:18
 22/38 anonim ***** válasza:
89%

Édesanyám ugyanezt csinálta hét évvel ezelőtt, mint most te! 20 évesen megismerkedtem egy üzletemberrel, akinek pénze volt, luxus autója stb... Es emellett meg jól is nézett ki! A férfi akkor 34 éves volt! Tiltani akartak tőle, mert úgyis csak " arra " kellek neki, bla, bla, bla.... Persze anyagilag meg sem kozelitettuk a férfi szintjét! Az irigység ment mindenfelol, köztük anyám részéről is!!! Ő csak szórakozni akar velem egy kicsit, nekem meg tetszik, h gazdag! Mindenkinek ez volt a véleménye! Nos, mint mondtam ennek hét éve! Most boldog hazassagban eleķ ezzel a férfival es van két gyermekünk!

A kérdésem: miért is ne működhetne ez a dolog? Miért vagy abban biztos, h csak megfektetni akarja a te lanyodat? Es ha tényleg komolyan gondolják? Vagy ha a lanyod sem akár komoly kapcsolatot vele? Miért illene jobban hozzád? Ha a nő az idősebb, az mindig rosszabb!!!

Mint itt sokaknak nekem is úgy jön le, h irigykedsz rá! Nah es ha van ferjed az meg semmit sem jelent, attól meg vagyakozhatsz olyan dolgok után, amiket te vélhetően nem kapsz meg!

Egyébként meg igenis, nem minden szülő akarja a legjobbat a gyerekenek!

Semmi rosszat nem tudtál írni az emberről! Előbb ismerd meg es úgy itelkezz róla! Másodszor orulj neki, h van pénze! Ennek mindenki örülne, kivéve, ha olyanok mint te es irigykednek! Harmadszor, szerintem15 év korkülönbség a férfi javára belefér es meg a lanyod javára is válhat, ahogy az en esetemben is történt!

Nézz magadba miket írtál ide! "30-35 év közötti,bolt, luxus autó, inkább hozzám illik, mint lanyomhoz!" ha te, mint egy kívülálló szemével olvasod ezt, mit fogsz gondolni erről a kerdezorol?

2013. aug. 26. 23:34
 23/38 anonim ***** válasza:
32%
Hogy illene hozzád? Egy férfi gyereket akar te meg már öreg vagy ehhez. A korkülönbség is azonos.
2013. aug. 27. 03:28
 24/38 anonim ***** válasza:
85%

Ezt tényleg nem értem, hogy illene jobban hozzád? Majdnem annyi lenne a korkülönbség, mint most a lányos és a pasi között, csak akkor te lennél az öregebb :)))) Ez a felállás miért lenne jobb??? Magadnak akarod, csak etetsz másokat a dumáddal...

1-es voltam

2013. aug. 27. 04:26
 25/38 anonim ***** válasza:
86%
Miért, mit gondolsz egy 21 éves csóró srác nem akarná lefektetni a lányodat? Sokkal nagyobb veszélyt jelentenek a vele egyidősek, mert sokuk csak szórakozást keresnek, nem komoly kapcsolatot az ő korukban. Ha a lányod meg kicsit érettebb gondolkozású, akkor érthető, hogy egy idősebb, komoly férfi jobban érdekli.
2013. aug. 27. 07:51
 26/38 A kérdező kommentje:
Sosem volt idős barátja, eddig 1évvel, 2évvel, vagy max 5évvel volt idősebbek a fiúk
2013. aug. 27. 08:33
 27/38 anonim ***** válasza:
84%
Még mindíg semmi közöd hozzájuk! Ne magadat nézd most! Sajnálom a lányod, hogy az anyja ilyen!
2013. aug. 27. 09:00
 28/38 anonim ***** válasza:
75%
Ha 30éves, akkor van közöttük 9 év. Ez manapság semmi, mivel a nők többsége fiatalon is érettebb mint sok férfi. Ha 35 akkor 14 év van közöttük. Kérdezem én ÉS? Felnőttek mind a ketten. Te ebbe nem szólhatsz bele. Hagyd őket békén. Ha a lányod nem a pompára, a pénzre hajt, hanem a férfi kell neki semmi probléma nincs. Közöttünk is 8 év van. 5 éve együtt vagyunk én 17 voltam mikor megismerkedtünk. Érdekes módon senki semmit nem szólt. Ebbe nem is lehet, mert mindenki maga tudja mit és kit szeretne. Inkább a saját kapcsolataidat alakítsd és ne a lányodét. Figyelmeztetheted, óvhatod, de semmiképp nem szólhatsz bele.
2013. aug. 27. 09:28
 29/38 anonim ***** válasza:
76%
A fiatalok már lekoptak miután megkapták a lányod. Mit veszíthet? Tartós kapcsolata lesz?
2013. aug. 27. 11:09
 30/38 A kérdező kommentje:

Na gyerekek csak hogy újítsak a pasi nem 30 és 35 között van, hanem kereken 39 éves, így még inkább ellenzem a dolgot.

Nem az én lányomhoz való, hisz majd dupla annyi éves.

2013. aug. 27. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!