Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha a 21 éves...

Mit szólnál ha a 21 éves lányod egy ilyen idős pasival jönne össze, aki ilyen egzisztenciával rendelkezik?

Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű lányom, vasárnap lesz 21éves és bele van zúgva egy pasiba, aki szintén fut utána, vagyis futkosnak egymás után egyenlőre nem történt semmi komolyabb, max egy pár szó elvileg!A pasas egy elvált, több boltja van, nagy luxus autója, ezáltal nem szimpatikus, főleg a kora nem az kb 30-35 éves! Hogyan beszéljem le a lányom hogy nem hozzá való, az lehet hogy jóképű de öreg hozzá, inkább illene egy korombeli nőhöz!
2013. aug. 26. 20:16
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

44éves vagyok nyilván jobban illene hozzám mint hozzá, de nem magamra értettem!

Tuti biztos vagyok benne hogy csak testiség s kihasználásról szól, vagyis a pasas csak ennyit akar a lányomtól! Nem?????

Na és nem utolsó sorban köszönöm van férjem!

2013. aug. 26. 21:18
 12/38 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, úgy 50 évvel ezelőtt az anyukák ilyenre mondták, hogy a lányom megfogta az Isten lábát...

Ha jóképű a pasi, akkor még az is lehet, hogy nem pusztán anyagi érdekből érdeklődik iránta a lányod, bár ennek esélye úgy 5%. :) Meg aztán végtére is tökmindegy, ahogy már írta valaki, a nők egyes rétege csak így képes érvényesülni, és még büszke is rá.

Amúgy te mégis hány éves vagy, ha szerinted egy 30-35 éves férfi hozzád illene? Gondolom, 40 felett lehetsz. Ízlések és pofonok, de szerintem gázabb, ha a nő idősebb 5-10 évvel, mintha a férfi 10-15-el.

2013. aug. 26. 21:20
 13/38 anonim ***** válasza:
82%

Te beteg vagy! Hogy a bánatba illene jobban egy 30as pasas egy 44 éves nőhöz, mint egy 21 éveshez??? Szeretnéd te...

Nem kéne ilyen irigy legyél, örülj a lányod boldogságának.

Ha csak nem kamu a krédés, mert kétlem, hogy ilyen hülye anyák vannak...

2013. aug. 26. 21:45
 14/38 A kérdező kommentje:
közelebb a 35höz mint a 30hoz nem tudom a korát
2013. aug. 26. 22:01
 15/38 anonim ***** válasza:
87%

Korodbeli nőhöz jobban illene a 35 éves pasi? Miért, 14 évesen szültél? Jézus. Mérhetetlen buta vagy és még féltékenykedsz is.

Egyébként meg a 9-14 korkülönbség egyáltalán nem vészes. Ha a lányod nem egy agyatlan, naiv fruska, akkor nem látom akadályát. Az meg, hogy csak azért nem szimpatikus neked, mert gazdag... kitalálom, várjál... dögöljön meg a szomszéd tehene is/ha nekem nem sikerült, akinek sikerült, az tuti egy szemétláda, mert hát én nem lettem gazdag, én meg tökéletes vagyok? Ugye? Szánalmas.

2013. aug. 26. 22:05
 16/38 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet megérteni hogy féltem a lányom! Gazdag pasi, mit akarhat az én kis lányomtól???????? Mit is megfektetni! Ki szeretne bánatosan nézni a gyerekére???!!! Én biztos hogy nem, van itt szintén édesanya?? Vagy csak kislányok akik meggyőzően érvelnek arra hogy én akarom magamnak a férfit,holott ez mélységes tévedés!
2013. aug. 26. 22:09
 17/38 anonim ***** válasza:
78%

Ne dőljetek be a kérdezőnek!

ez egy provokáló, fake kérdés, estére, hogy meglegyen a hangulat:)

ma itt vki kérdezte hogy miből lehet kiszúrni a kamu kérdéseket, nos ez is egyike a díszes példányoknak!

Jó szórakozást kérdező!

jah és dehogy vagy te anyuka, inkább egy unatkozó kiskamasz, akit nagyon frusztrál, hogy pénzes pasik is vannak, és neki még nem jutott ilyen.

2013. aug. 26. 22:13
 18/38 anonim ***** válasza:
75%
Irigykedünk nyanya?
2013. aug. 26. 22:14
 19/38 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell válaszolni hogy meg legyen a hangulat, én szintén édesanyák tapasztalataira, érzéseire szeretnék rálátni! Aki szint úgy félti a lányomat mint én! Ha kamu kérdések sorát gyártanám akkor nagyon ráérnék.Csak sajnos hiába beszélem tömöm a lányom fejét nem segít semmi sem
2013. aug. 26. 22:17
 20/38 A kérdező kommentje:
Nyanya??? te is leszel még hidd el nekem, na és koránt sem érzem magam vénnek, mint köztudott mindenki annyi amennyinek érzi magát.
2013. aug. 26. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!