Mi volt az ok amiért szakítottál/elváltál?
18 évesen hagytam el az első barátomat majdnem 2 év után, a mostani páromért, akivel 3,5 éve vagyunk együtt.
Önző (pl.buszozni utált, ezért mindig mindenhová gyalogoltunk) volt, csak az Ő programjai jöhettek szóba, ha nem tetszett neki a ruhám, leszólta, a szexuális életünk maga volt a katasztrófa. Ott is csak a saját javát kereste.
Nem mondom a mostaniban is vannak hibák, de dolgozunk a kapcsolaton, mert szeretjük egymást és van egy kisfiúnk is. Hajlamos "kikapcsolni", akkor képtelen megérteni, és nemigen érzi, ha fontos dolgot teszek érte, nem becsüli meg, de lehet ezt csak én érzem így. Persze ez adódhat a férfi-női különbözőségekből is:)
Az első férjemet azért hagytam ott mert többször megütött, csak az volt a jó, amit ő akar, és csak ő tudta, hogy nekem mi a jó és mit hogy kéne csinálnom. Ha nem úgy volt valami, akkor ki volt akadva és veszekedett, ordított. Ha nem szóltam vissza, akkor azért hergelte fel magát, ha visszaszóltam, akkor azon. A vége felé már ritkaságszámba ment, hogy egy nap nem veszekedtünk, de az csak olyankor fordult elő, ha nem beszéltünk egymással. Ha elindultunk valahova, pl boltba, akkor mindketten vittünk lakáskulcsot, mert valószínű volt, hogy út közben összeveszünk és külön megyünk haza. Egyszer éjszaka 40 km messze otthontól kirakott a kocsiból és gyalog mentem haza esőben - amíg valaki felvett (pedig nem is stoppoltam).
Hogy miért voltam vele mégis? Mert szerelmes voltam, mint egy idióta. MÉg aznap is, mikor összepakoltam és eltüntem szó nélkül. De tudtam, hogy soha nem fog megváltozni.
Azóta van egy normális férjem, akit nagyon szeretek és nagyon jó minden, van egy picurka babánk is.
28/L
Én egy majdhogynem egy tökélestes kapcsolatból léptem ki! (5 évig tartott) Miért? Mert volt köztünk 10 év korkülönbség és ő már családot szeretett volna én meg nem, és a makacsságom erősebb volt akkor.
Azóta is visszasírom azt a kapcsolatot, mert utána már csak rosszabbak következtek. Hülye voltam! :( 25/L
Hazudozásai,megcsalásai(futballista),kimaradozásai,drogozásai.Köszönöm ebböl nemkértem.7év házasság után beadtam a válópert.
Most vagyok 36éves akkor voltam 28éves nő.Most már van gyerekem neki nem szültem:))))
Köszönöm mindenkinek. Igazán szomorú történetek. Persze, egy szakítás vagy válás soha nem boldog, de nem mindegy, hogy ér véget.
Nekem az első tartósabb párkapcsolatom 2 évig tartott. Szerettem nagyon, már évek óta, de nem kellettem neki, mindig csak a barátnőimet akarta az ágyba vinni. Aztán egy nap felkeresett, hogy ő mekkora barom, és engem szeret. Én persze naivan hittem neki. Ott kezdődött a dolog, hogy kb 1 hónap után meglopott minket. Nem akartam elhinni, ergo homokba dugtam a fejem. Aztán anyukámnak még egy pénztárcája tűnt el, esélyes volt, hogy vagy elvesztette, vagy a barátom lopta el. Soha nem derült ki. Aztán a polcomról is tűnt el pénz, de nem tudtam biztosra, hogy ki vihette el. (Akkoriban volt apukám és a volt felesége között pereskedés, a bátyám gyerektartása ügyében. Így sajnos apu is szóba került, mint "tettes".)
Aztán teltek a hónapok, egyszer csak megütött. Megbocsátottam neki. Közben persze sose volt egy fillére se, a 2 év alatt 3x vitt el pizzázni (egy pizzázásnál 3000! ft-t költött rám/ránk) Ha menni akartunk valahova, fagyizni vagy színházba, lány létemre én fizettem. És anyu gyakran, egy héten 3x vagy 4x vett neki egy doboz cigit. Persze a barátom ugyanúgy megvette. Névnapomra kaptam egy aranyláncot, de nagy volt, ezért elvitte ékszerészhez. Ezután még fél évig jártunk, de nem kaptam vissza sohasem. (Nem is kellett igazából, csak rosszul esett, hogy én rendes ajándékot adok neki, ő meg szinte "kölcsönadott" valamit névnapomra!) Amikor volt pénze, elvitte az anyukáját állatkertbe, vacsorázni, vásárolgatni. Engem egy forrócsokira (akkor még 100 ft volt 2 dl) nem tudott meghívni. Meguntam. Se érettségi, se szakma, se jogsi, és 24 éves. Nem voltak céljai. Persze úgy képzelte el az életét, hogy ő tart el engem, és a gyerekünket. (Na, de miből?)18 éves korom előtt az anyukája azt mondta, szüljek neki unokát. (Se érettségi, se pénz, hogy felneveljük.) Előtte sem kedveltem az anyját, de ezek után már gyűlöltem. És persze az anyukája sokszor küldött fel kaját meg sütit. (A kaja íztelen volt, a süti vagy bolti volt, vagy íztelen.) Jó, hogy véget ért.
Aztán volt 2 rövid (3 hetes) kapcsolatom, azért lett vége, mert egyik "srácba" se tudtam beleszeretni. Az egyik 16 évvel idősebb volt nálam, a másik 2 évvel fiatalabb.
A mostani barátom 8 évvel idősebb, de ez is elég egy sz*r kapcsolat. Szeretjük egymást, és mindent megteszünk, hogy jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!