Mi volt az ok amiért szakítottál/elváltál?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi!2009. okt. 29. 16:46
1/27 anonim válasza:
hopp... még nem szakítottam. mindig velem szakítanak, de sebaj, már férjhez mentem
2/27 A kérdező kommentje:
jó neked, hogy már férjnél vagy.
2009. okt. 29. 16:51
3/27 anonim válasza:
Én most készülök véget vetni az 5 éves kapcsolatomnak. A szex és a párom egoizmusa miatt. 24/L
4/27 anonim válasza:
:) köszönöm, de nem ez a lényeg.
Inkább élj egy jó, harmonikus kapcsolatban, mint egy rossz házasságban. (Szerencsére minden rendben Nálunk. )
6/27 anonim válasza:
A legjobb barátnőm:-((((((Egy 12 éves kapcsolatba mászott bele,gondolhatod már nem barátnő.Annyi jó volt benne igy utólag hogy ők a mai napig nem élnek vmi jól,viszont én megtaláltam a világ legaranyosabb,legkedvesebb pasiját,akitől most várom az első babámat,és jövő hónapban lesz az esküvönk.35 éves vagyok.
7/27 anonim válasza:
Hát, igen, minden rosszban van valami jó, csak nem mindig rögtön jön :)
15 év után én főleg amiatt váltam, mert a párom nem akart babát. És nem volt képes egyenrangú partnerként kezelni. Reméltem, hogy ez változni fog, mert nagyon szerettem, de tudomásul kellett vennem, hogy hiú ábránd, és végül elváltunk. :(
Most viszont egy igazi ördögfióka anyukája lehetek :)
9/27 anonim válasza:
Mert 4év alatt egyszer sem mondta volna,hogy szeret,és eg idő után ezt már éreztem is,hogy nem szeret.Keveset sexeltünk,és ö állandóan a laptopját bámulta.Nem mentünk már szinte sehová,folyton csak a dvd-ket néztük,meg anyósékhoz mászkáltunk.Amúgy jol megvoltunk,hiszen sosem veszekedtünk.Aztán nekem elegem lett ebből a lagymatag kapcsolatból és Valentin napon szakítottam vele.Hogy miért pont akkor?Mert úgy éreztem az a szerelmesek napja,és nem tartottam méltónak a kapcsolatunkat ahoz,hogy megünnepeljük.Pedig hozott rózsát,és egy jegygyürüt akart éppen átadni,de én megelőztem.Átadtam neki egy nagyon szép képeslapot,amin megköszöntem az együtt töltött éveket,és leírtam azt is hogy VÉGE.Kérdezte is tölem,hogy miért levélben közlöm ezt vele,mire azt válaszoltam,hogy azért mert amit leírok azt legalább figyelmesen elolvasod.Nem volt vita.Szépen elváltunk,és ahhoz is ragaszkodott,hogy a gyürü tartsam meg,mert azt nekem szánta.De igazat adott nekem,mert nem lett volna jó ha összeházasodunk.32é.Nő
10/27 A kérdező kommentje:
Ezt én is éreztem már, hogy a partnerem nem szeret. És mi se mentünk sehová. Most hogy vége, fűt-fát ígér.
2009. okt. 29. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!