Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen ok (ok) miatt szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ok (ok) miatt szakítottál / váltál el?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a túlzott féltékenykedésért dobtam fel egy másfél éves kapcsolatot.
2010. júl. 11. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Mármint legutóbb? Az nem is volt egy komoly kapcsolat. Vagyis nem lett belőle az, mert a srác kb. úgy kezelt, mint valami havert. Ez volt az ok.
2010. júl. 11. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:
azért váltam el nyolc éve,mert a volt férjemmel hátrafelé haladtunk,ráadásul megcsalt 13 nővel még az esküvőnk előtt.Persze utána derült ki.Ja, és ami még ennél is rosszabb,egyszer pofon vágott.
2010. júl. 11. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem esküvő után hátradőlt és onnantól kezdve nem tett semmit értünk. Büdösen ücsörgött naphosszat a számítógép előtt, nem tanult (bár egyetemre járt), nem ment el dolgozni, nem ment el fürdeni... Persze érezte, hogy büdös, de inkább akkor nem szexelt velem, mintsem, felálljon a gép mellől és lezuhanyozzon :-P

Dióhéjban ezért.

2010. júl. 11. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármit csináltam semmi sem volt jó. A férjem megpróbált irányítani uralkodni rajtam. Ellenőrizgetett, folyamatosan számon kért, féltékenykedett mindenféle ok nélkül. Aztán megcsalt. Kapott egy új esélyt, de még rosszabb lett minden. Megütött, elegem lett. Elváltam. Nagyon kemény menet volt, mert persze ezt sem tudta elviselni...
2010. júl. 12. 08:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Megszületett a kislányom és megváltozott minden.

Ő elég sz@rrágó tipus, én ugye gyesen voltam nem volt annyi pénzem, ő tartott el de ezt nehezményezte.Sok volt a vita, nem voltam nő a szemében, semmit nem csinált itthon,rám hárult a pici gyerek a háztartás, a kert gondozás,a vásárlás minden minden.Mintha egyedül éltem volna csak egy férfi után is sikálnom kellett a wct.Meguntam ezt de legfőképp az elszámoltatásokat,a veszekedéseket, azt hogy 2szer akart megütni.

2010. júl. 12. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem akartam 3. gyermeket. - Talán meg lehetett volna győzni, de sürgősebb volt, csináltatott mással magának.
2010. júl. 12. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt férjem nem dolgozott, bulikba járt nélkülem, nőzött, vert. Kötekedős volt, verekedett.... dióhéjban ennyi.
2010. júl. 13. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:
A volt férjem nem akart második gyereket és én szerelmes lettem egy másik férfibe aki akart velem gyereket.
2010. júl. 18. 08:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Az a trendi, hogy minimum két embertől legyen gyerekünk...... sokan erre törekednek.

Nos, én sem mutatok példát, szintén rontom a statisztikát.

2010. júl. 18. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!