Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért váltál el? Nem bántad meg?
"Kihűlt" a kapcsolatunk.
Közel 20 (!!) év házasság után.
Megbeszéltük,hogy külön jobb lesz.
Az lett - Mindkettőnknek és ez már 7 éve így van.
Nem bánta meg Egyikünk sem.
Én 5. éve élem az "új életem" valakivel akivel BOLDOG vagyok és az érzés kölcsönös.
Egy önzetlen,jó tanács :
Az a párkapcsolat ahol a VÁLÁS akár csak gondolati szinten is előkerül - halálra van ítélve. Ne raboljátok Egymás idejét a rosszat még rosszabbá érlelve.
Engedd el és kérj szabad utat.
A Te életed - a Te döntésed.
S csak Rajtad múlik,hogy évek múlva visszagondolva is úgy érezd,helyes lépés volt.
Ami nem megy azt kár erőltetni pár nosztalgikus szép emlék okán.
Szerintem.
47F
Idegösszeomlást kaptam.
Végiggondoltam tudok e változtatni a dolgokon, és mik okozták, hogy idáig jutottunk.
Mást vártunk egymástól.
A válást egyikünk sem bánta meg.
Mindketten megtaláltuk utána a saját utunkat. :)
3 éve váltam.
Még nem váltam el, pedig január óta rajta vagyok!! Hamarabb kellett volna lépjek, nem kellett volna rajta sokat üljek!! Tegnap volt 3. tárgyallás, de még mindig nem választottak el. Már nagyon túl szeretnék lenni rajta.
Az új kapcsolatom nagyon jó, mellette boldog vagyok , nőnek érzem magam, még jobb anyának stb.... de hát mindig valaki aki megkeseríti az életem!!!
De ha egyszer elválok, soha nem fogom megbánni :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!