Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért váltál el? Megbántad a kapcsolatot, házasságkötést?
Figyelt kérdés
Rengetegszer olvasom itt is, hogy a baba születése után valami megváltozik a házastársak/párok között. Vajon a nő hanyagolja el magát és már elsősorban anyaként viselkedik, vagy a férfi féltékeny az új jövevényre és nem képes megérteni az anya fáradságát? HA pedig később következik be a válás, akkor az is a másik elhanyagolásának köszönhető?2009. jún. 5. 12:11
1/4 anonim válasza:
Ez megint valami közvéleménykutatáshoz kell???
2/4 anonim válasza:
20 évesen mentem férjhez,és 27 évesen barátként elváltunk.Egy gyermekünk van.Hogy miért váltunk el?Mert a férjem szerint egy feleségnek az a dolga hogy otthon maradjon a gyerekkel,és nincs más dolga mint takarítani,főzni,mosni és nem menni sehová...A férj pedig dolgozik...Én évekig úgy éreztem,hogy kalitkába vagyok bezárva,és próbáltam megmagyarázni a férjemnek,hogy egy anya is tud dolgozni majd otthon szintén mindent megcsinálni(nem én lennék a földön az egyetlen anyuka aki gyerek mellett dolgozna..)Az évek alatt egyszer sem voltunk hármasban sehol.Se nyaralás,se egy mozi,sőt egy séta a Margitszigeten sem volt...Hétköznap a férjem elment dolgozni,én otthon csináltam a dolgomat.Hétvégén nem mentünk sehová mert a férjem pihenni akart,vagy Ő ment el csak,hogy kikapcsolódjon.Egy idő után én nem bírtam tovább,és csendesen elváltunk...Az érdekesség az,hogy azóta újra házasok vagyunk mindketten.Én egy olyan férj mellett vagyok aki imád kirándulni"felfedezni a világot", a volt férjem is megnősült,és a felesége imád otthon lenni a kislányukkal...Mind a ketten boldogok lettünk,és a barátság megmaradt...
3/4 A kérdező kommentje:
nem közvéleménykutatás:) Csak egy picit félek ettől az egész szituációtól, a párom megkérte a kezem..de félek, hogy később valamit elrontok vagy ő..és az egész fölösleges volt. Talán tudok tanulni mások tapasztalatiból vagy épp hibáiból.
2009. jún. 5. 12:49
4/4 anonim válasza:
12 éve élek együtt a férjemmel, nyolc éve össze is házasodtunk. Mindig tudtam, hogy érzelmileg nem egy kötődős fajta, hol szorosabbak a szálak közöttünk, hol lazábbak. Mostanában inkább lazábbak, sőt egyre lazábbak, úgy érzem nagyon nem jó irányba haladunk. (A válás elég sűrűn szóbakerül mostanában közöttünk)
A lényeg, azt gondold végig, hogy megkapsz-e mindent tőle, szereted-e úgy ahogy van, a hibáival együtt. Így sem tuti, hogy egy életen át működni fog, de nagyobb a valószínűsége.
Ha újból választhatnék, nem választanám a férjemet, mert nem volt igazi társam az elmúlt években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!