Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek az emberek KÁROGNI, hogy egy kapcsolatot nem lehet rendbehozni?
Érdekes a helyzet szerintem is,mert mindig van egy kis kapaszkodó.. ,helyre lehet hozni egy kapcsolatot,akár a legmélyebbről is.Egy megcsalás után azonban más a helyzet,ott el kell válni,el kell hagyni az illetőt,hogy rájöjjön mit is vétett.Talán megváltozik.. vagy nem.
Kutyából sokszor nem lesz szalonna.. sokszor.. de van kivétel!
Ez jó..:D Varjútelep:D
A helyzet azt, hogy ha valaki már a gyakorin ír a problémájáról, akkor vagy megpróbált minden mást, vagy képtelen más módon próbálkozni, hogy újra működjön a kapcsolat. Ha ez a beszürkülés bekövetkezik, onnan már nem nagyon van visszaút, max ideig-óráig. Kb ugyanolyan számban éli ezt túl egy kapcsolat, mint a megcsalást, csak hosszabb ideig tart a szakítás..
Én úgy gondolom, külső szemlélő mindig reálisabban látja a dolgokat, ezért is jó, ha hall ilyen véleményeket is a kérdező. Ha a gyakoris válaszok hatására szakít, akkor ez a döntés már régen benne motoszkált.. Ha reálisabban látja a hibákat, amiket elkövettek, és az esélyeiket, akkor viszont talán még az is megtörténhet, hogy sikerül változtatnia azon, amiről addig nem is sejtette, hogy kellene, és javulni fog a kapcsolatuk.
Vannak, akik pusztán a károgás öröméért írkálnak kommenteket, de sokakat jó szándék vezet. Ha a kérdező nem akarna válaszokat hallani, nem tenne fel kérdést.. Szerintem ameddig ő nem akad ki a válaszok tartalmán, addig nincs oka a kommentelőknek egymást szapulni eltérő véleményük miatt.
Mert azt hiszik, ha baj van, akkor azt nem kijavítani kell, hanem eldobni, rátaposni, és elsuhanni fölötte.
Nem hisznek semmiben.
Mert az emberek többsége már csak ilyen,"ha megdöglött az én tehenem,dögöljön meg a szomszédé is". Miért legyen jobb másnak,mint egyeseknek.... Én is ki vagyok akadva ettől a mentalitástól!
26/N
Egy nagyon jó kis cikk, aki gondolja, olvass el a végéig. Nagyon jó:
ezt egy kicsit erős túlzásnak érzem!
Ha elszürkülés van CSAK!!! akkor itt egész jó tanácsokat szoktam olvasni! És nem károgásokat! Olyanokat tudnak mondani amit szívesen megfogadok én is hogy ne szürküljön el a kapcsolat!
Ha kikacsingatás van több évnyi megaláztatás stb.. Itt akkor "károgja" mindenki hogy hagyd ott akid van!
Már csak azért mert tegnap válaszoltam egy csajszinak aki babát vár 8 éve van a barátjával 2 évig jó volt 1 évig elment és 5 éve megszűnt a kommunikáció és ehhez 26 éves... Vicc... A srác rányomja a telefont, túlórázik napi 7 órákat, 15 órakor végez este 10 re esik haza, pénzt azt meg sose látnak a túlórákból! Szex megszűnt köztük teljesen!
Neki azt írtam hogy kezdjen el gyűjteni! Mert még pár évig eléldegélnek így de ez a kapcsolat már zsákutca ígyis-úgyis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!