Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért szeretnek az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek az emberek KÁROGNI, hogy egy kapcsolatot nem lehet rendbehozni?

Figyelt kérdés
Index fórum, gyakorikerdesek.hu, egyéb fórumok, mintha szinte drukkolnának, hogy szétmenjen egy-egy pár, ahol gondok vannak. Olyan gondokra gondolok, hogy esetleg kissé elszürkült a kapcsolat, az egyik szüneten is elgondolkozott, de semmi durva konfliktus vagy megcsalás nincs, csak egy kis elrutinosodás. Ennyi károgást maximum egy varjútelepen lehet hallani.
2011. júl. 22. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A sok irigy aki pocsék kapcsoltba él ezt kivánja másnak is ezért mondja hogy maradj csak mellette ha megcsal,stb.ne hogy ő kilépjen a szarból.sok ember meg irigy a boldog kapcsolatra,ezért a legabróbb hibánál ami kijavitható azon van hogy elhitesse,hogy szemétbe való,mert neki épp szar legyen másnak is.

az éremnek két oldala van,de az emberek mindig igy viselkedtek sajnos,nem ujkeletű dolog ez.

2011. júl. 22. 13:49
 12/13 anonim ***** válasza:

ma 13:49: mindenki magából indul ki, nem?:)

Mellesleg, ha egyik fél, vagy mindkettő akár, nem akar változtatni, akkor valószínűleg jobban érzik magukat külön egymástól. Ha akarnának változtatni(mert lehet, akár egy megcsalás után is, a lényeg, hogy akarják) akkor megtennék, és nem internetes oldalon kérdezgetnék, hogy mit tegyenek.Nekem ez a véleményem.:) De persze igen, vannak rossz indulatú emberek is. :/

2011. júl. 22. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pl örülök, hogy annó azt tanácsolták nekem, hogy váltsak( nem csak itt, mások is) Én bíztam a javulásban, nem vagyok az a nem működik- eldobjuk tipus. És még durva konfliktus, megcsalás sem volt. Csak elhidegültünk. Így ment 4 évig, ami alatt voltak jó periódusok is, langyos víz is, hatalmas veszekedések is. Mások tanácsára is szükségem volt ahoz, hogy feladjam és új életet kezdjek. És nem bántam meg. Nagyon nem. Most fantasztikus kapcsolatom van, menyasszony vaygok, boldog vagyok, szerlmes, nincs veszekedés, nincs elhidegülés, nincs szürkeség. Azóta én is azt mondom, hogy jobb váltani. Rengeteg ember van a földön, és biztos nagyon sok olyan van, akivel nagyon jó lenne a kapcsolat, eltúlzott kompromisszumok, fájó megbocsájtások, elszürkülés nélkül. Mindenki megtalálhatja azt az embert akivel IGAZÁN jó lehet. Akkor minek kínlódni?
2011. júl. 22. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!