Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sajnálatból tartsam vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálatból tartsam vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Évekig jártunk, évekig laktunk együtt. Sokszor megalázott, nem figyelt rám, piált, és elverte a pénzt. Meguntam, elhagytam, elköltöztem. Most próbál változni, egy hónapja magához képest normális, viszont én már nehezen, de lezártam magamban, nem akarok vele lenni, lakni. Nagyon ki van lelkileg, hogy elhagytam, sajnálnám azt mondani neki, hogy egyáltalán ne beszéljünk, ne találkozzunk. Mit tegyek?
2011. jún. 16. 22:29
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Semmit. Majd ha eltelik fél év és jó utra tért akkor állj vele szóba, de addigra ugyis találsz rendes embert magadnak:)))
2011. jún. 16. 22:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha már lezártad,akkor sajnálatból ne kezd vele újra,csak ha még te is szereted és ha úgy érzed,hogy megérdemel még egy esély.de sajnálatból NE!
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Finoman, de inkább mondd meg neki az igazat, minthogy hitegesd, persze ez csak egy vélemény...
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszek már a változásban, lett volna rá 9 éve...
2011. jún. 16. 22:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Magadra is légy tekintettel, és NE hagyd, hogy ezzel manipuláljon.
2011. jún. 16. 22:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondd, ami valójában van. Ha esélytelen nálad, - amit nagyon megértek - akkor találkozhattok, de ez már soha nem lesz olyan kapcsolat mint volt. Ha ez elég neki, és tudomásul veszi, hogy minden téren (!!!) tőle függetlenül akarsz élni a továbbiakban, akkor szívesen elbeszélgetsz vele időnként, mint bármelyik barátoddal.

Arra azért vigyázz, hogy ezek a találkozások ne váljanak olyan gyakorivá, hogy időd se maradjon magadra, vagy egy új kapcsolatra.

A neheze - azt hiszem - azután jön majd, ha az exed rájön, hogy tényleg befejezted vele. Most még abban bízik, hogy ha "jófiú" lesz, akkor az együtt töltött idő emléke visszakerget hozzá. Ha kiderül, hogy nem, akkor jönnek majd az éjszakai telefonok, búcsúlevelek, öngyilkossági kísérletek (szóban)... Türelem!:-))

2011. jún. 16. 22:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy újrakezdjed!! főleg sajnálatból ne. Csak túl bonyolódna az egész +ajándék fejfájás. Itt most tuti igaz ne szólj szám nem fáj fejem.

Ha esetleg azért kérdezed mert kíváncsi vagy mi lenne ha. háát akkor törődj bele hogy sose fogod megtudni^^. Sokkal jobban jársz tapasztalatból is mondom.

2011. jún. 16. 22:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha érzel iránta valamit(sajnálat és szánalom nem számít) akkor adj neki esélyt azzal, hogy nem szakítasz meg minden kapcsolatot vele. Lehet működhet. De, ha még így is teszel éld mellette az életed, másoknak is adj esélyt az életedben, mert megérdemled. És ha hónapokon át képes a változásra, és te se találtál magadnak mást,akkor egy próbát megérhet. Ha úgy érzed, hogy még így sem, akkor lépj tovább és szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2011. jún. 16. 23:12
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget. :)

Az a baj, hogy eddig is úgy tartottam vele a kapcsolatot (telefon + heti egyszer kétszer találka), hogy semmi esélye. Azt, hogy egyáltalán beszélek vele, bátorításnak vette, és több helyről hallottam, hogy "együtt vagyunk". Szeretnék új életet kezdeni, de mivel tini korunk óta együtt voltunk, maga az ember, a személyisége hiányzik. De mint férfi nem. Ezért hagytam, hogy hívogasson, és beszéljünk, de ő ezt úgy vette, hogy esélyt adtam neki. Világosan elmondtam, hogy maga miatt változzon, mert miattam már késő, de mintha fel sem fogta volna.

2011. jún. 17. 11:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Hasonló szitu átélése után azt mondom: lehetőleg ne is érintkezz vele.
2011. jún. 17. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!