Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálatból tartsam vele a kapcsolatot?
Azt mondd, ami valójában van. Ha esélytelen nálad, - amit nagyon megértek - akkor találkozhattok, de ez már soha nem lesz olyan kapcsolat mint volt. Ha ez elég neki, és tudomásul veszi, hogy minden téren (!!!) tőle függetlenül akarsz élni a továbbiakban, akkor szívesen elbeszélgetsz vele időnként, mint bármelyik barátoddal.
Arra azért vigyázz, hogy ezek a találkozások ne váljanak olyan gyakorivá, hogy időd se maradjon magadra, vagy egy új kapcsolatra.
A neheze - azt hiszem - azután jön majd, ha az exed rájön, hogy tényleg befejezted vele. Most még abban bízik, hogy ha "jófiú" lesz, akkor az együtt töltött idő emléke visszakerget hozzá. Ha kiderül, hogy nem, akkor jönnek majd az éjszakai telefonok, búcsúlevelek, öngyilkossági kísérletek (szóban)... Türelem!:-))
Nehogy újrakezdjed!! főleg sajnálatból ne. Csak túl bonyolódna az egész +ajándék fejfájás. Itt most tuti igaz ne szólj szám nem fáj fejem.
Ha esetleg azért kérdezed mert kíváncsi vagy mi lenne ha. háát akkor törődj bele hogy sose fogod megtudni^^. Sokkal jobban jársz tapasztalatból is mondom.
Köszönöm a segítséget. :)
Az a baj, hogy eddig is úgy tartottam vele a kapcsolatot (telefon + heti egyszer kétszer találka), hogy semmi esélye. Azt, hogy egyáltalán beszélek vele, bátorításnak vette, és több helyről hallottam, hogy "együtt vagyunk". Szeretnék új életet kezdeni, de mivel tini korunk óta együtt voltunk, maga az ember, a személyisége hiányzik. De mint férfi nem. Ezért hagytam, hogy hívogasson, és beszéljünk, de ő ezt úgy vette, hogy esélyt adtam neki. Világosan elmondtam, hogy maga miatt változzon, mert miattam már késő, de mintha fel sem fogta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!