Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sajnálatból tartsam vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálatból tartsam vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Évekig jártunk, évekig laktunk együtt. Sokszor megalázott, nem figyelt rám, piált, és elverte a pénzt. Meguntam, elhagytam, elköltöztem. Most próbál változni, egy hónapja magához képest normális, viszont én már nehezen, de lezártam magamban, nem akarok vele lenni, lakni. Nagyon ki van lelkileg, hogy elhagytam, sajnálnám azt mondani neki, hogy egyáltalán ne beszéljünk, ne találkozzunk. Mit tegyek?
2011. jún. 16. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi kellene még, hogy tanulj a hibádból és elhajtsd? Egy gyilkossági kísérlet elég lenne, vagy akkor is őt sajnálnád?
2011. jún. 17. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen megint csak azt tudom mondani amit már mondtam. Vagy addig nem hiszed el amíg nem történik valami drasztikus? Izgalmat meg találhatsz máshol is mintha itt lenne valami.

Egyáltalán gondolkodnod felesleges rajta. De ha te ezt akarod akkor hiába mondom hogy ne csináld úgyis megfogod. Én csak annyit mondok hogy ne, törődj bele ennyi volt.

2011. jún. 17. 16:21
 13/15 anonim ***** válasza:
saját tapasztalatom kutyából nem lesz szalonna. Az exemmel oly sokszor eljátszottuk ezt, hogy mától nem iszom és majd meglátod megváltozom! És érdekes módon mindíg alább hagyott a endülete. 1hét 2 hónap de megfeneklett a dolog és visszajöttek a régi dolgai. A másik meg azért akar visszakapni téged mert ez így nagyon kényelmes megoldás neki, hiszen már ismer téged, és tudja lenyeled minden dolgát. sajnálatból meg végképp ne menj vissza . Többet érdemelsz egy alkoholista megbízhatatlan embertől. Sok sikert kívánok hozzá , hogy találj egy normális pasit aki mellett boldog lehesz , és nem csak egy Teréz anyu mint itt:))
2011. jún. 18. 17:44
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megmondtam neki, hogy elmúlt a szerelem, fogadja el, és új életet akarok kezdeni és nem vele. Megígérte, hogy nem fog keresni. Remélem betartja :)

Köszi a jó kívánságokat, jól esik.

2011. jún. 19. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:
ha szereted adj neki egy esély.ha már nem akkor mond meg neki az igazat akár barátok is lehetek hiszen szüksége van rád segíts neki vissza találni a helyes "ösvényre"
2011. jún. 23. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!