Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy kapcsolatot rendbehozni? már abban sem vagyunk biztosak hogy szeretjük e egymást. rengeteget dolgozik a férjem, emiatt nagyon keveset találkozunk és rettentően eltávolodtunk egymástól.
"már abban sem vagyunk biztosak hogy szeretjük e egymást. "
Ha ez a dolog felmerül,már eleve az se biztos,hogy erőltetni kéne az egész kapcsolatot... :S ha nem vagytok biztosak az érzelmeitekben,akkor semmi értelme.
Egyébként meg áldozatokat kell hozni,mind a kettőtöknek. Időt kell szakítani arra,hogy együtt legyetek,beszéljetek...a sok munka csak egy rohadt nagy kifogás: ha valaki fontos,akkor igenis odamegyek munka után,átölelem,még ha csak 10 percre,akkor is. Pláne ha a férjed... ezt mind a kettőtöknek nagyon alaposan át kell gondolni,mert így felesleges tanácsot adni,ha az alap elhatározás nincs meg bennetek,és még az is felmerült,hogy már nem szeretitek egymást.
Elhatározzátok, hogy szakítatok időt egymásra és ezt be is tartjátok.
Ha erre azt mondanád, hogy nem megy, nincs idő, munka stb., akkor akár mehettek is a bíróságra. Ez nem idő, hanem AKARAT kérdése, minden más kifogás.
Lehet a munkát választani, de akkor ismerjétek be, hogy a munka és a pénz fontosabb, mint a kapcsolat. (Van már munka kevesebb pénzért...)
Ez csak rajtad meg a férjeden múlik. De ha már az érzelmeitekben is kételkedtek akkor attól már nincs messze a válás. Egy ember tud időt szakítani arra akit/amit szeret.
Ha a férjed ezt nem csinálja akkor elég nagy a baj, és valószínű van valakije. Az is eszembe jutott, hogy talán így akar megkímélni téged a hatalmas fájdalomtól amit éreznél, ha tényleg benyújtaná a válópert. Szerintem a dolog már veszve van, de ha mégsem akkor irány egy terapeuta.
beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni
Ugyanilyen kapcsolatban élek, és időnként fel kell hívnom a párom figyelmét magamra ill, hogy a munkán kívül vagyok én és a gyerekek is. Sajnos nekem most nincs munkám, és irigy vagyok a páromra, mert van hová mennie itthonról, van kihez szólnia egész nap, ráadásul ő keres nekem nincs fizetésem. Szörnyű az egész. Szerintem meg van nálatok is a szeretet, csak elő kell bányászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!