Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hány év után váltál el és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év után váltál el és miért? Mennyi idő kellett ahhoz, h eldöntsd a válást választod? Megbántad?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Most akarunk válni,2 és fél év után.Nem igy terveztem és rossz,hogy velem is megtörtént az ami sok más emberrel de nincs mit tenni.:(

Van egy kis gyerekünk igy pár hónapig huztam,de már nem szeretem igy nincs mire várni.Ráadásul volt,hogy nekem jött:(

2011. jan. 17. 12:06
 2/4 anonim válasza:

életem legjobb döntése volt... 2 év után

28/F

2011. febr. 4. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

egy véletlen kérdésként dobta ki azért most írok. azért kiváncsi lennék, hogy ezek a 2 év utáni válásokat mennyi idő együttélés előzte meg?? mi az ami 2 év alatt változni tud és amit előtte x évig nem lehetett megtudni?

a nekimenetel ok, bár mi 5 éve vagyunk együtt és nyáron lesz az esküvőnk és még soha nem is mutatta annak jelét, hogy meg akarna ütni, pedig veszekedtünk már csúnyán. remélem az esküvő után se lesz ez így...

2011. febr. 13. 17:06
 4/4 anonim válasza:

Előzőnek!

Egy sör mellett szívesen elmesélem, mert mire ide írom kisregény lesz belőle...

De, összesen 7 évig voltunk együtt.

Az ok ami miatt beadtam a keresetet és elváltam látható volt, de kaptam ígéretet a változásra és az sem utolsó szempont hogy szerettem... De mind lelkileg mind fizikailag és mind anyagilag az összeomlás szélére kerültem... De mondom ezt tudnám órákig ragozni, nem valami uri passióból költöttünk vagyonokat a házasságunkra... :D

2011. febr. 14. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!