Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választottál? Hogyan? Család vagy új élet reménye? Megbántad?
Az előzőnek üzenem, hogy az én exnejemmel biztos nem tudtad volna rendbehozni. Őt ugyanis csak a pénz érdekelte és azért minden gonoszságra képes volt.
Megpróbáltam helyrehozni, eltoltam 8 évet az életemből erre, mígnem 17 év után válunk. Így aztán egyáltalán nem bántam meg, hogy a külön utat választottam.
Szia!
Nálunk a szüleimnél volt ilyen helyzet, apám évekig csalta anyámat, anyám meg csak nyelt és nyelt, aztán amikor betelt a pohár és közölte vele hogy mehet a nőcskéhez, akkor mégis maradt egy ok miatt: miattunk, öcsém és én miattam. BÁR NE TETTE VOLNA!!!!!
bocsánat az előbb véletlenül elküldtem. de folytatom.szóval maradt miattunk, de minek???!!! Azt a terrorizálást és zsanokoskodást amit én 10 éves koromtól átéltem addig amíg el nem költöztem otthonról azt nem kívánom senkinek sem! A kedves apuka azért amiért le kellett mondania a szerelemről és velünk maradt (ő választása volt) ezért rajtunk töltötte ki a keserűségét és a fájdalmát, mindenek voltunk anyuval együtt csak szépek és jók nem. Anyunka hányszor mondtam hgoy mennyivel jobb lett volna ha elválnak, igaz lehet hogy nehezebben éltünk volna, de legalább emberszámba lettünk volna véve! Ezt ma már anyu is másként látja, és rájött hgoy igazam volt. Most az én férjem ilyen, és én abszolute nem gondolkodom hogyan tovább két pici gyerekkel...
Remélem valamit tudtam segíteni!
Szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!