Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Választottál? Hogyan? Család...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választottál? Hogyan? Család vagy új élet reménye? Megbántad?

Figyelt kérdés
Vannak itt olyan férfiak (ill nők), akik 20 év házasság után, ami már 6 éve megromlott (megcsalás, megcsalatás, egyéb dolgok miatt) egy új szerelem eljövetelekor, (amiben lehetett volna esély egy új életet felépíteni), mégis a családot választották? Megbántátok vagy sem?
2010. nov. 23. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3:37-eshez hasonló a szitu: a gyerekekkel takaródzva, bár a pénz miatt marad a férjével (szép hát, autó, és minden-minden más...), akit folyamatosan csal (kb 6-7 éve...).. Amikor meg a férj lépni akar, a feleség zsarolja... (Most elhagysz, most mi lesz velem, depresszió, meg minden...) A férjnek folyamatos lelkiismeret furdalása van...

Miért furdalja,lépjen férle ő is,nyitott házasság lenne...

2010. nov. 26. 16:59
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Ugyan ez a szitu volt nalunk is.En pontosan 11 evig halgatam a sok hujeseget othon,mignem az elso keromhoz hozza mentem felesegul nem szerelembol,hanem hogy othonrol megszabadulhassak.Apam 11 evig csalta az edesanyamat,s mikor leitta magat mindig mondta edesanyamnak elottem hogy Eminenek(a k...ja)milyen p...van s meg milyen s minden csunyat,mivel edesanyamnak kivettek a mehit,mert daganatos volt nem tudta neki mindezt megadni amit az a venk.....!Es ezt o minden nap vegig halgatta amint a gyonyoru apam emlegette a nojet,csak miattam es persze mert szerette is akkar milyen mocskosul bant vele is.Most hogy ferjhez mentem edesanyam beadta a valopert,amit most ban,merthogy egyedul erzi magat othon de nem ez a baj hanem az hogy szereti meg most is pedig nagyon szemetul bant vele.Minden hetvegen kapot penzt a munkabol es huzta el vele a csikot a nojehez es mikor elfogyot a penze jot haza.En mentem dolgozni hogy megtudjunk elni edesanyammal!Ok pontosan 32evet eltek egyutt,osszesen negyen voltunk gyermekek de egyik testverem meghalt(ez is eleg volt edesanyamnak)a ket nagy lany testverem mar reg ferjhez mentek,es en a tavaly,de nem vagyok boldog mivel nem szeretetbol tettem!Most hogy edesanyam egyedul van es a rem elkoltozott a hazbol haza fogok menni!Az egeszbe az a tanulsag hogy egyszer ami latod hogy nem megy,hiaba gyerek ide vagy oda,mert az ugy is csak a karara lesz ha egyutt maradtok.Boldogtalan csaladbol boldog gyermek nem szarmazhat!Bocs hogy hosszu let!Ja es ami erdekes hogy most az apank sirankozik nekunk hogy vissza akarja kapni anyukankat,persze ebbe egyikunk sem egyezik bele,maradjon csak a nojivel aki neki 11 evig fontosabb volt mint a csaladja,akkor csak tarts meg maganak tovabra is.
2010. nov. 27. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Üdv. Mindenkinek.

Az én párom 17 év együttélés után hagyta el a gyerekei anyját. 3-4 éve csak szenvedtek.

Én nem tagadom, hogy én voltam az utolsó löket és a kettőnk között kialakult szerelem. Szét mentek.

A két gyermeke velünk élnek. Kiegyensúlyozottak és boldogok. Jobb a sorsuk mint mikor a szüleik együtt voltak.

Most együtt 4-en várjuk a pocakomba növekvő kis tesójukat... :) Boldog család vagyunk.

26/N

2012. dec. 19. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Te a férj szeretője vagy?
2012. dec. 28. 11:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
az apám volt így, ki akart lépni, de végül mégis maradt. Bár ne tette volna..
2012. dec. 28. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy miért került elő ez a kétéves kérdés?

Az meg elgondolkodhatna egy kicsit, aki azt írja, milyen jó, hogy elváltak a szülei, de közben férjhez ment olyanhoz, akit nem szeret. Ha még azóta is együtt vannak, pláne gyerek is lett, akkor szépen rátért a szülei útjára.

2012. dec. 28. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!