Én tényleg olyan rossz vagyok?
Figyelt kérdés
A párom alig van itthon, mindig edzeni megy vagy a haverjával van és csak estefele ér haza. Hétvégére meg elutazik a szüleihez. Pl a mostani hét: H: edzés, K: edzés, Sze: haver, Cs: edzés, P: megy haza és csak vasnap jön vissza, de az nap este megy is dolgozni. 2 hete egyfolytában idegbeteg, mindig üvöltvelem, ha szóváteszem, hogy semmit nem csinál, minden rám mered én meg már kivagyok. Most mondtam neki, hogy ma ne mennyen már edzeni és jöjjön haza vele, erre nekem esett, hogy nem kell neki ilyen barátnő és ő soha nem fog elvenni és nem akar tőlem gyereket meg semmit és én hülye vagyok! Itt sírok a munkahelyemen, mert haza menni is képtelen vagyok!2009. okt. 29. 16:06
32/33 anonim válasza:
kedves kérdező, történt azóta valami változás???
33/33 A kérdező kommentje:
Szia! Annyi történt, hogy elmentem a szüleimhez ott átgondoltam a dolgokat, kipihentem magam. Aztán beszéltünk én mondtam, hogy ez így nem jó és nem golndolom, hogy ezt érdemelném, azt mondta szeretne változtatni és boldoggá tenni. Hát gondolkodom rajta, ha tényleg szeret és változtat akkor folytatódhat a dolog, ha viszont csak ígérgetett és nem tesz semmit akkor én tovább lépek.
2009. nov. 2. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!