Én tényleg olyan rossz vagyok?
Figyelt kérdés
A párom alig van itthon, mindig edzeni megy vagy a haverjával van és csak estefele ér haza. Hétvégére meg elutazik a szüleihez. Pl a mostani hét: H: edzés, K: edzés, Sze: haver, Cs: edzés, P: megy haza és csak vasnap jön vissza, de az nap este megy is dolgozni. 2 hete egyfolytában idegbeteg, mindig üvöltvelem, ha szóváteszem, hogy semmit nem csinál, minden rám mered én meg már kivagyok. Most mondtam neki, hogy ma ne mennyen már edzeni és jöjjön haza vele, erre nekem esett, hogy nem kell neki ilyen barátnő és ő soha nem fog elvenni és nem akar tőlem gyereket meg semmit és én hülye vagyok! Itt sírok a munkahelyemen, mert haza menni is képtelen vagyok!2009. okt. 29. 16:06
21/33 A kérdező kommentje:
van egy nővére aki állandóan ugráltatja, meg teljesen féltékeny és megakarja nekem mutatni, hogy őt jobban szereti a "párom" mint engem és megkérte őt, hogy engem ne vigyen többet, ezért nem szoktam menni vele. Mindenképpen haza mentem volna hétvégére, csak most így feküdjek addig mellette az ágyban? mégha csak egy estét is...
2009. okt. 29. 17:39
22/33 anonim válasza:
Hivj fel egy baratnodet es aludj nala ma este.
23/33 anonim válasza:
Nem érdemel meg egy ilyen figyelmes barátnőt mint te vagy. Mást kell keresned!!! Találni fogsz olyat akinek csakis te leszel a központban! A sportb*zikkal meg ne foglalkozz! (egy fiú)
24/33 anonim válasza:
Meddig dolgozol? Nincs ma már járat haza? Vagy kocsival mennél a szüleidhez?
25/33 anonim válasza:
szija te egy nagyon kedves lany vagy, enis ilyen vagyok,mint te! A parod folenyeskedni akar folotted, es egy szemet!Ne sirj miatta te jobbat erdemelsz,ja es olyan a haverja aki k..zik akkor valoszinuleg o is erre hajt....ne maradj vele, aludj a barinodnel vagy a szuleidnel, en a helyedbe nem tudnek rasem nezni ezek utan!Sok erot, es Jobbulast neked L21
26/33 anonim válasza:
Küldj valakit haza a cuccodért.
27/33 anonim válasza:
Szerintem is lépned kell. Egy idő után elfogy a szerelem is, lehet, hogy akkor könnyebb lesz, de bánni fogod, hogy annyi időt elvesztegettél egy ilyen tuskó mellett. És hogy mennyit sírsz miatta. Próbálj meg a szüleidhez visszamenni, szerintem ők is látják, hogy nem stimmel ez a dolog és hogy boldogtalan vagy(mondjuk nem tudom, milyen a viszonyod a szüleiddel) Látod, ő sem tervez veled, (ez neked a jó hír azt hiszem:)), ne bánd, lesz sokkal jobb is. Én is tipródtam egy hasonló kapcsolatban és nem bántam meg, hogy búcsút intettem.
28/33 anonim válasza:
Ez olyan, mint a szenvedélybetegség. Csak az első lépéssel kell szenvedni, aztán rájössz, hogy van élet rajta kívül is.
29/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszi mindenkinek! Tegnap csak nagyon későn mentem haza, és úgy csinált mintha nem történt volna semmi. Megkérdezet hol voltam, azt mondtam neki, hogy elszórakoztattam magam, mivel ő nem foglakozik velem. Ilyet még soha nem csináltam, hogy nem mentem haza és nem is mondtam meg neki hol voltam (akár hogy érdeklődött). ettől teljesen megőrült, azt se tudta hogy járjon a kedvemben, de én meg úgy csináltam mint akit nem érdekel. Ma jön értem az édesanyám, vele töltöm a hétvégét, jó lesz egy kicsit átgondolni az életet, meg beszélgetni anyuval!
2009. okt. 30. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!