Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én tényleg olyan rossz vagyok?

Én tényleg olyan rossz vagyok?

Figyelt kérdés
A párom alig van itthon, mindig edzeni megy vagy a haverjával van és csak estefele ér haza. Hétvégére meg elutazik a szüleihez. Pl a mostani hét: H: edzés, K: edzés, Sze: haver, Cs: edzés, P: megy haza és csak vasnap jön vissza, de az nap este megy is dolgozni. 2 hete egyfolytában idegbeteg, mindig üvöltvelem, ha szóváteszem, hogy semmit nem csinál, minden rám mered én meg már kivagyok. Most mondtam neki, hogy ma ne mennyen már edzeni és jöjjön haza vele, erre nekem esett, hogy nem kell neki ilyen barátnő és ő soha nem fog elvenni és nem akar tőlem gyereket meg semmit és én hülye vagyok! Itt sírok a munkahelyemen, mert haza menni is képtelen vagyok!
2009. okt. 29. 16:06
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen semmirekellő barátom és hidd el, jobb volt megszabadulni tőle! Ha neki az edzések meg a haverok fontosabbak, akkor csak hajrá... persze, hogy nem te vagy neki az egyetlen, de azért ne is te legyél neki az utolsó! Ne hagyd magad, vele csak később is gondjaid lesznek! Tudom, hogy nehéz, de jobb előbb, mint utóbb...
2009. okt. 29. 16:09
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha így áll hozzá, akkor dobd ki a fenébe!

Én nem azt mondom, hogy ne legyen semmi más elfoglaltsága, mert jó az, ha van, de akkor minek az olyannak barátnő, aki nem akar vele semennyi időt eltölteni. És amúgy minden hétvégén a szüleinél van? Ez se teljesen normális dolog.

2009. okt. 29. 16:10
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsit kivűl állóként visszaolvasnád amiket leírtál, te is rájönnél, hogy semmi keresnivalód emellett a pasi mellett.

Ő mindent megtehet, neked kuss, és még csak nem is szeret.

2009. okt. 29. 16:11
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ennek a pasinak a sport a "barátnője" , kedvese, mindene. Ne próbáld kiábrándítani, lépj le, míg nem késő és találj egy magadhoz való , rendes fiút!!

2009. okt. 29. 16:12
 5/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem őt, de minden nap azt vágja a fejemhez, hogy minek kéne nekünk együtt töltenünk az időt amikor úgyis együtt élünk... És 2 hete egyfolytában ideges, de nem mondja meg, hogy miért. Azt mondja nem is ideges, de egész nap üvölt!!!
2009. okt. 29. 16:12
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
eccerűen nem szeret téged ez a pasi ésmár szabadulna tőled. nemigaz h neked ez nemtűnt még fel.....mi a francmnak sírsz? már régóta nemszeret, szeretne tőled megszabadulni, temeg még mindig vele vagy és sírsz utána???? ez elég megalázó....
2009. okt. 29. 16:13
 7/33 anonim válasza:
100%
Nagyon sajnálom :( Nekem is volt ilyen pasim... Változtass a viselkedéseden talán picit, ne légy odaadó annyira, szard le, menj el úgy, hogy nem tudja hová mész... Ha nem változik semmi akkor sztem keress mást. Szégyellni fogja magát idővel ha hiányozni fogsz neki. De te addigra talán olyannal leszel boldog, aki TÉGED Szeret! Az enyém is megbánta de esélye sincs már. Merj tenni!
2009. okt. 29. 16:14
 8/33 A kérdező kommentje:
Nem minden hétvégén van a szüleinél, de azért is harcolnom kellett, hogy legyen itthon is. De ha itthon "kell" maradnia hétbégére látványosan szenved!
2009. okt. 29. 16:14
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Már eleve, ahogy viselkedik az is elgondolkodtató, de nehogy már neked kellene azért ugrálni örömödben, ha netán elvenne! Hát kinek kell ilyen "társ", aki leszarja az ember fejét? Vele vállalj gyereket? Isten ments. Ez egy egoista fickó, nem hiszem, hogy javára tudna valaha is változni. Ha meg igen, az olyan sok elvesztegetett évedbe telne, ez idő alatt olyan sokat sírnál, hogy az bizony nem érné meg. És persze az esély erre minimális. Sírd ki magad és ha megkönnyebbültél menj haza és gondold át, hogyan tovább. Gondolj bele, szeretnéd-e azt, hogy ez így menjen életed végéig? Ha nem, akkor lépj minél előbb!
2009. okt. 29. 16:15
 10/33 A kérdező kommentje:
Mitörténik velem??? Miért van ez, én annyira szeretem? És most egy nagy nullának érzem magam akit nem lehet szertni. Tudom, hogy igazatok van és bevallom őszintén nekem is az volt az első gondolatom, hogy meneküljek, de aztán rámtelepedett ez a szörnyen rossz érzés, hogy szeretem... Pedig így én se akarom ezt az egészet
2009. okt. 29. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!