Én tényleg olyan rossz vagyok?
Ne a szíved vezéreljen ebben az esetben, hanem az eszed! Biztos te is látod, hogy ilyen "férfi" nem érdemel meg téged. Neked jobb emberre van szükséged. Hiába vagy belé szerelmes, ha ő nem, mert ez utóbbi egyértelmű. Szakíts vele minél hamarabb, mert nem fog megváltozni és csak a saját életedet,idegeidet teszed tönkre, amit gondolom nem szeretnél, főleg egy ilyen alak miatt.. Vegyél erőt magadon, és add ki az útját. Hidd el, találsz majd olyan férfit, aki mindent meg fog tenni érted és imádni fog. Nem az edzések meg a haverok a legfontosabbak számára. Mert ez már régen rossz, ha a haverjaival tölti inkább az időt.
És ne magadat hibáztasd! Egyszerűen nem szeret és kész. bocsi, ha túl őszinte voltam, de ez az igazság!
16:29-es vagyok újra.
Jó társasága van a "párodnak" mit ne mondjak!:S Összeillenek ezek szerint. Nagyon sajnállak:( El tudom képzelni mit érzel, mert én is szakítottam már úgy, hogy végülis szerettem az illetőt, de elegem lett belőle és lépni akartam. Nem bókolt annyit, mással többet foglalkozott stb, bár szerencsére nem olyan durván, mint ahogy a te "párod". Kb. 2 hétig sírtam, hogy mondjam meg neki, erre amikor elmondtam neki, hogy véget akarok vetni a kapcsolatunknak, még meg is könnyebbült szerintem és ugyanígy gondolkodott mint én. Csak hát kényelmes volt neki, hogy azért van egy biztos nő, akihez tud jönni ha már nem bírja (gondolom érted mire gondolok), nem kell nők után futkosni.. Azóta nincs senkije.. nekem azonnal lett új pasim és azóta vele vagyok, mindent megtesz értem, boldog vagyok. Sőt már az eljegyzést tervezgetjük! Neked is ezt a nehéz lépést ajánlom!! Szedd össze magad, vegyél nagy levegőt és mondd meg neki, mit érzel és gondolsz a kapcsolatotokról és vess véget neki!
Te nem szoktal vele menni a szuleihez hetvegen?
Sajnos nekem rossz tapasztalatom van abbol,amit leirtal,mert velem hasonlo dolog tortent, csak o nem haza ment :(
Menj el a szuliedhez,barataidhoz hetvegere, de ne szolj neki! Ha nem jelentkezik,akkor en erot vennek magamon es elhagynam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!