Mennyit segítettek a szüleid, hogy lakáshoz juss? Mikor?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 22:24
61/64 anonim válasza:
na igen, akinek van olyan rendes a családja, hogy gondoskodik róla, az már szemét ember, és ássa el magát. pedig nem mástól veszem el azt a lakást, hanem keményen dolgoztak érte a szüleim...
62/64 anonim válasza:
Már bocs, de nem a család "rendességétől" függ, hogy a szülők tudnak-e lakást adni vagy sem.
63/64 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Milyen összefüggés van a család rendessége és a gyerek lakása között szerinted? Semmilyen! Az én szüleim is tanultak, dolgoztak/nak, nem isznak, felneveltek minket és nem tudtak nekünk lakást venni. De én nem állok oda követelőzni, h nekem igenis lakás kell, meg nem állítok olyat, h minden szülő tud venni a gyerekEInek lakást, csak akarni kell.Engem nem zavar, ha valaki örököl a nagyszülőtől lakást, vagy megtehetik a szülei és vesznek neki, csak az húzott fel, amikor olyanokat írnak, h felelőtlen az a szülő, aki nem biztosít lasást a gyerekének 18 éves korára. Én hálás vagyok, amiért felneveltek, iskoláztattak és 24 éves koromig eltartottak, nem azon reklamálok, h hol a kéró. Erről ennyit, gondolkodjatok el kicsit!
64/64 anonim válasza:
nekem 19évesen anyum bejelentette, hogy elköltözik a barátjához, pecó enyém, eltart, de becsüljem meg magam, és tartsak rendben mindent.
szóval nem is követelőztem. nem tartom elkényeztetésnek, hogy van lakásom 22évesen. az már gázabb lenne, ha azért pampognék, hogy hol a kocsi?
amire szükségem van megadja nekem, de nem is kérek irreális dolgokat...
lehet én jártam túl elit gimibe, de pár volt oszitársamnak már házat építettek a szülei budán a hegyen... a másik meg amerikában tanul.
ezek alapján az én s.ggem feleannyira sincs kinyalva mint egyeseknek az ismerőseim közül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!