Mennyit segítettek a szüleid, hogy lakáshoz juss? Mikor?
Én is hálás vagyok a nagymamámnak és anyukámnak. Ők vették a lakást amiben jelenleg is vagyok.
Sok fiatalt láttam körülöttem akik felhalmoztak egy csomó tartozást, mert azt is elvárták, hogy a szülő fizesse a rezsit. Én örülök, hogy van egy lakásom, az az első, hogy a csekkeket befizetem!
15 évesen kaptam egy pici garzont Édesanyámtól. Az egész élete arról szól, hogy nekem jobb legyen, és ezért soha nem lehetek elég hálás.
Azóta a férjemmel eladtuk, és családi házba költöztünk.
En nem eretek egyet azzal,h a szuloknek kell lakast venni a gyereknek. Ez regen sem volt igy. Anyunak es Apunak is sajat lakasa van, ami majd ram es tesomra szall, de en inkabb lakom alberketben,mintsem orokoljek.
Apukamnak nagyon komoly luxuslakasa van, de sosem varnam el tole,h eladja es vegyen 2 pici,ocskat,h nekem is legyen. Ok nagyon kemenyen megdolgzotak es megtanitottak arra,h hogy lehet sporolni es szorgalmasan dolgozni,ugyhogy nekem is meglesz a sajatom a sajat penzembol!
Sok baratom van,akik lakasokat,kocsikat kaptak a szuleiktol, de mindig azt mondjak,h nem er annyit a lakas,mint az a szeretet amit az en kapok a szuleimtol,mert oket le sem kakiljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!