Mennyit segítettek a szüleid, hogy lakáshoz juss? Mikor?
"Én meg úgy gondolom, hogy a szülőnek KÖTELESSÉGE elindítani a gyereket az életbe"
Az elindítás nem lakásból áll. Engem és a tesóimat is elindítottak, amikor biztosították nekünk, h egyetemet végezhessünk, és olyan tudásra tegyünk szert, amivel megálljuk a helyünket az életben. Ez többet jelent, mint hogy 1 évesen lakás legyen a gyerek nevén. Előző voltam.
Szerintem fogj össze anyukádal és költözetek el egy albérletbe. Anyukád addgya be a válópert elöbb és vigyetek
el a lakásból az értékeket végtére a tietek is. Majd észbe kapnak ha üres lakásba mennek haza és nincs a vaccsi az asztalon.
Szia, én vagyok, aki annyira belementem ebbe a témába, amit el akartál kerülni. Ne haragudj, nem akartam fájó témába tenyerelni. :( A tisztánlátáshoz viszont kellett, hogy megértsük, miért ilyen apukád... :(
Igazad van, menj is ki majd később kicsit külföldre. Addig talán az öcséd is felnő egy kicsit jobban, és még egy csomó más dolog is változni fog/változhat.
kedves 16:36-os: igen, szégyenlem magam, mert van egy lakásom, amiért a nagyszüleim dolgoztak egy életen át. az, hogy egyke vagyok, azért van, mert apám lelépett, amikor még egy éves sem voltam... egyáltalán nem ismered az életemet, szóval etikátlannak tartom, hogy leszólj engem, és ezáltal a családomat is.
ja, és attól, hogy az anyagiakat megkaptam, az nem zárja ki azt, hogy szeret a családom, és a mai napig törődik velem édesanyám, még ha nem is élünk együtt...
Semmit. Hárman vagyunk, egy diplomáig kitaníttatnak - legalábbis ez volt az eredeti verzió. Most válnak, talán ebből se lesz semmi.
Unokatesómék szülei minden hónapban lekötnek egy kisebb összeget (5000 körül, ha jól megy, akkor néha több) a gyerekeknek nyitott számlákra. 1-2M tuti összejön belőle, ha másra nem, egy kis garzon önerejének jó lesz. Ennyit minden szülő meg tud tenni, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!