Akiken a szülők sokat segítettek, letagadjátok mások előtt?
Nem.
De egyébként sem tartom gázabbnak a szülői segítséget az adósságnál...
Annyira hálás vagyok a szüleimnek, hogy segítettek, hogy szembeköpném magam, ha le merném tagadni őket!!!
Dehogy!!! Szerintem ez a normális! Nem azért szülsz gyereket, h 18 éves korában kirugdosd és közöld vele, h mostantól boldoguljon, ahogy tud...én az ilyen embereket nem értem.
Sosem tagadnám le, h segítenek nekem, az mennyire durva lenne már!
Nem, miért kellene letagadni. Nem élünk rosszul egyáltalán, ha szóba kerül, nem tagadom, és nem, nem szégyenlem azt se hogy "anyuci/apuci" pénzén élek egyelőre, mert sosem szorultam rá, hogy dolgozzak. Most fogok elkezdeni majd, mivel úgy érzem a pénzért cserébe túlságosan úgy gondolják, hogy megmondhatják mit és hogy csináljak (olyan dolgokban amikhez amúgy nincs közük, tehát nem ilyen általános dolgokra gondolok hogy mikor hova menjek, takarítsak stb hanem a jövőmmel kapcsolatos dolgokra, amik szerintem az én dolgom), de ez lényegtelen is.. Persze nem szoktam magamtól hangoztatni, de ha valaki konkrétan rákérdez, akkor nem, nem tagadom le, hogy a szüleimtől van a pénz.
(Most újra elolvastam a kérdésed és lehet hogy igazából az idősebbekre voltál kíváncsi akik már dolgoznak? Na mindegy, valószínűleg később is támogatnának ha szükségem lesz rá, de akkor se tagadnám le. Aki akkora irigy hogy ezen leáll problémázni, annak a társaságára nincs szükségem, az meg hogy idegenek mit gondolnak, pont nem érdekel.)
20N
Köszönöm!
Igen, főleg az "anyuci-apuci aládpakol" dolog miatt kérdezem. Nyilván mondani nem mondjuk, de többször keveredtünk kellemetlen helyzetbe a férjemmel. Ezért mostanában azt mondjuk,hogy vettünk fel hitelt a házra. Nem is tudom, mintha így kevésbé néznének ufónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!