Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragszik a tesóm, mit csináljak?

Haragszik a tesóm, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bátyám nagyon kiverte a balhét ma. Őrjöngött, csapkodott, ordítozott, azt mondta, szétveri a számítógépet kalapáccsal, és elviharzott ezek után. Az a baja, hogy lelökték a cinemastore torrent oldalról, és ezek után nem látja értelmét az életének, mert itthon van, és mindene a filmnézés, csak ezt csinálja. Szerinte pedig az én hibámból zárták ki, mert nem volt itthon 1 hónapig, és rámbízta, hogy lépjek be neki, de én sem voltam itthon közben, meg beteg is voltam, és mire be tudtam lépni, már kizárták. Most rám is nagyon haragszik, és meghagyta, hogy azonnal szerezzek neki meghívót.

Annyira bánt, mit tegyek, mert nem tudok olyat, aki tudna adni.

2009. okt. 27. 20:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Menjen fel netmozira!
2009. okt. 28. 13:13
 12/16 anonim válasza:
100%
Na írd le mi lett az eredmény?
2009. okt. 28. 17:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy késtem a válasszal, de nem voltam gépközelben. Szóval a tesóm 32 éves, és nem dolgozik, ebből következik az, hogy otthon csak a filmeknek él. Bár van 3 gyereke, de elvált, szóval maradt itthon. Megmondtam neki, hogy mi a helyzet, őrjöng, de legalább már nem rám. Neki az ingyenes oldalak valahogy nem tetszettek sose, csak mindig az "igényesebbek" (ahogy ő mondja). Én azt se tudom, hogy mik ezek, szóval belépni is úgy tudtam, hogy előtte betanított, mit hol találok. Sose érdekelt a letöltögetés, meg a filmjeit se nézem vele, mert nem egy az ízlésünk, nekem azok nem tetszenek. Amúgy komolyan féltem tőle, mekkora mázli, hogy végül nem az én hibám lett, pedig komolyan azt hittem. Köszönöm mindenkinek, egy szikla gördült le rólam!
2009. okt. 30. 00:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos vagy nagyon...:) De a tesód? Nem semmi!

De úgy látom talán megoldódott ez a torrent probléma, de nagyon nem jó ez a net-függőség...:S

2009. okt. 30. 02:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Keressen munkát... egy moziban!
2009. okt. 30. 15:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha pedig sikerült hozzájutni egy mozigépész álláshoz, sürgősen keressetek neki egy jó szakembert, aki a különböző függőségeket kezeli. Nem normális, ha egy felnőtt embert az őrjöngésig feldühít, hogy elvesztette a kedvenc "játékszerét". De az sem hogy az ő korában, az ő körülményei között csak a számítógépes film töltögetésnek él...
2009. okt. 30. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!