Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragszik a tesóm, mit csináljak?

Haragszik a tesóm, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bátyám nagyon kiverte a balhét ma. Őrjöngött, csapkodott, ordítozott, azt mondta, szétveri a számítógépet kalapáccsal, és elviharzott ezek után. Az a baja, hogy lelökték a cinemastore torrent oldalról, és ezek után nem látja értelmét az életének, mert itthon van, és mindene a filmnézés, csak ezt csinálja. Szerinte pedig az én hibámból zárták ki, mert nem volt itthon 1 hónapig, és rámbízta, hogy lépjek be neki, de én sem voltam itthon közben, meg beteg is voltam, és mire be tudtam lépni, már kizárták. Most rám is nagyon haragszik, és meghagyta, hogy azonnal szerezzek neki meghívót.

Annyira bánt, mit tegyek, mert nem tudok olyat, aki tudna adni.

2009. okt. 27. 20:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Sztem le fog nyugodni. De azért próbálj neki szerezni meghívót! Pl itt is érdeklődj! Aztán csak megnyugszik. Nem hinném, hogy ez egy életre szóló vita lesz. Ne izgulj!
2009. okt. 27. 20:36
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
a bátyád nagy fasz, szerintem szard le.
2009. okt. 27. 20:45
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagy hülye a bátyád, de nem rakták ki. A cinemastore alól vitték el a szervert a rendőrök:

[link]

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. okt. 27. 20:57
 4/16 anonim válasza:
100%
Olyanról, hogy vannak bizonyos oldalak, ahol lehet filmet is nézni + letölteni ingyenesen még nem hallott? www.moovie.hu. Csak regiszrálnia kell, ami ingyenes és nem kell semmilyen meghívó.
2009. okt. 27. 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a cikk tetszett :)
2009. okt. 27. 21:03
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsit jobban ismernélatek benneteket küldenék meghivot, ha van kedved irj privibe
2009. okt. 27. 21:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
ismernélek-bocsi :)
2009. okt. 27. 21:08
 8/16 anonim válasza:
100%
Nyugodj meg 1 hónapja elvitte a szervert a rendőrség. Látom bátyád nem tud olvasni ez ki van írva a cinemastorera.
2009. okt. 27. 22:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idos a tesod? Dolgozik legalabb, vagy csak a filmeknek el? Istenem, mennyi embert, csaladot tesz tonkre a gepezes, meg a rola, vele muvelheto dolgok...stb. Szegeny szuleid is, meg te is egy ilyen alakkal egyutt elni...hmm. Epp eleg lehet nektek.

Az nlc.hu oldalan kapsz meghivot, regisztralj be, azt az oldalt million latogatjak nap mint nap.

Remelem azert nem bant a tesod tegedet. Nyomorult.

2009. okt. 27. 22:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked aztán semmi közöd ehhez, a tesód dolga. Nem függő kissé? Miért kellene neked kiszolgálnod a függőségét?
2009. okt. 28. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!