Haragszik a tesóm, mit csináljak?
Bátyám nagyon kiverte a balhét ma. Őrjöngött, csapkodott, ordítozott, azt mondta, szétveri a számítógépet kalapáccsal, és elviharzott ezek után. Az a baja, hogy lelökték a cinemastore torrent oldalról, és ezek után nem látja értelmét az életének, mert itthon van, és mindene a filmnézés, csak ezt csinálja. Szerinte pedig az én hibámból zárták ki, mert nem volt itthon 1 hónapig, és rámbízta, hogy lépjek be neki, de én sem voltam itthon közben, meg beteg is voltam, és mire be tudtam lépni, már kizárták. Most rám is nagyon haragszik, és meghagyta, hogy azonnal szerezzek neki meghívót.
Annyira bánt, mit tegyek, mert nem tudok olyat, aki tudna adni.
Mennyi idos a tesod? Dolgozik legalabb, vagy csak a filmeknek el? Istenem, mennyi embert, csaladot tesz tonkre a gepezes, meg a rola, vele muvelheto dolgok...stb. Szegeny szuleid is, meg te is egy ilyen alakkal egyutt elni...hmm. Epp eleg lehet nektek.
Az nlc.hu oldalan kapsz meghivot, regisztralj be, azt az oldalt million latogatjak nap mint nap.
Remelem azert nem bant a tesod tegedet. Nyomorult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!