Hol a párom haragszik a tesóm miatt, hol a tesóm a párom miatt. Hogy legyen ennek vége?
A múlt héten a páromhoz kellett volna menjek(már hónapok óta terveztük azt a hétvégét, távkapcsolat, 2 hete nem láttam), de nem tudtam menni a tesóm miatt, hosszú történet lenne elmesélni. Lényeg, hogy nem mentem...a párom egy hétig alig beszélt velem, míg végre felfogta mi is a helyzet...most tudok menni hétvégén a páromhoz, a tesóm is jön abba a városba de ő csak 3 órával később...én kijelentettem, hogy nekem számít az a 3 óra nem fogok ülni a babérjaimon, annyival többet lehetek a párommal (akit 3 hete nem láttam)...erre ő haragudott meg, hogy miért fontosabb a párom...most újabban ő nem beszél velem...komolyan mondom mint két óvodás...
ennyire azért nem lehetnek gyerekek...:-S de más is van, folyton fújnak egymásra, megjegyzéseket tesznek, úgy érzem mindkettő féltékenységből...hogy legyen vége ennek?
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!