Miért csinálja ezt tesóm? Direkt olyan ruhákat vesz magának amilyeneket én hordok
Tesóm stílusa világéletébe nőies volt. Kivágott felsők,szoknyák,magassarkúk,stb.. Én sportos vagyok. nem érzem jól magam a nőcisebb ruhákban.
Tesómnak most van egy barátja (örülök neki,jól megvannak meg minden) aki mindig vesz neki dolgokat amit a tesóm csak akar. Nem az bajom h kap tőle a tesóm dolgokat. hanem az amiket a tesóm vetet vele. míg én hónapokig spórolok egy márkásabb melegítőre,ő majd mindennap vetet magának egy ujat. Holott nem is ez a stílusa. nem is tudja viselni ezeket a sportos ruhákat. Idegesít,hogy azért mert megteheti halomra veszi őket. Én meg nyálcsorgatva bámulom.
Tegnap este már oda ajándékozta az egyiket a barátnőjének,hogy majd menjenek a városba egyforma melegítőbe,mert az milyen menő. Tudja hogy irigylem érte,és direkt csinálja. Kérdeztem tőle h miért vesz ilyeneket mikor nem is ez a stílusa. Tök hülyén kombinálja sportos ruháékat a nőiessel.
Már anya is kérdezte tőle,h miért vetet a barátjával iylen meg olyan melegítőket. mikor egyszer vagy max kétszer felveszi és ennyi. Olyankor szokta kombinálni a ketőt. PL: hétvégén ment buliba,felvette az egész ruhát,a haja ki volt szépen vasalva meg sminkelve,magassarkú,és pulcsinak meg a rózsaszín retro melegítőjét,meg még egy baseball sapkát is felrakott. Tök hülyén nézett ki.
Amig nem volt neki a barátja addig csak nőies rihákat hordott,mert sajnált kiadni márkás melegítőre annyit,gagyi kínait meg nem vesz.
Engem is mindig röhögött h miért szar melegítőket veszek,normélis,nőies helyett. Meg h egy melegítő árából már egy csomó felsőt tudnék venni
Nézd a jó oldalát:
Reméljük hamar ráun,és te majd megöröklöd őket!
Most biztos azt hiszi,hogy a márkás melegítőjével és sültössapijával trendi lesz.Pedig ez már bő 5éve nem menő...
Szerintem ne foglalkozz vele:)
Te meg magadnak akarj tetszeni,ne másokkal foglalkozz!L
A te stílusod nem lehet amúgysem másé!
Sajnálom tesódat, hogy csak az anyagi érdek végett van a párjával, az ilyen kapcsolatoknak hamar vége lesz, mert szerintem csak a pénze végett van vele, ha ennyi márkás melegítőt vetet meg vele, én sem vetetek párommal drága dolgokat, egyáltalán nem várom el tőle, sőt még le is beszéltem róla, h drága cuccokat vegyen nekem, s azóta már nem is teszi szerencsére. Egyébként egy méret vagytok tesóddal? Mert ha igen, akkor úgyis használhatod a melegítőjét, ha majd megunja. Szóval a válaszom az, hogy valószínű azért csinálja ezt tesód, mert csak a pénz végett van együtt a pasival, s még az is lehet, h úgy akar kinézni mint te, mert irigyel téged a stílusod végett, vagy lehet a barátjának a melegítős sportos csajok jönnek be.
25/N
Neked az fáj, hogy a tesód könnyen jut azokhoz a dolgokhoz, amihez te nem.
Az én húgom is utánoz 1-2 dologban, de engem nem zavar, örülök neki, ha követendő példaként tekint rám.
Ez legyen a legnagyobb bajod az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!