Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van helye a megbocsátásnak?

Van helye a megbocsátásnak?

Figyelt kérdés
Nos, ma összekaptunk a kedvesemmel - épp náluk voltunk - és azonkívül, hogy lecsitrizett, azt mondta öltözzek fel, és takarodjak haza. Nagyon bántott, hogy így beszélt velem, hát felöltöztem, és elindultam. Kirohant utánam a lépibe, erőszakkal akart visszavinni a lakásukba. Nem akart hazaengedni. Megkarmoltam, erre ő megütött (pofont kaptam). Ezerszer elnézést kért, persze én csak sírtam, hogy hogy történhetett ez meg. Nagy nehezen eljöttem, telefonon megkértem, hagyjon békén, örökre. Utánam jött kocsival. Végül is abban egyeztünk meg, nálunk alszunk. Mire felért, már nyugodt volt (bár az utcán is többször erőszakkal próbált meg a kocsiba tuszkolni.) Belátta, hogy igazam van, hogy egy pofon megbocsáthatatlan. Teljesen magába zuhant, majdnem sírt. Haza kart menni, mondtam, hogy várjon 5 percet. Elmondtam neki, hogy flörtöltem valakivel, de nem csaltam meg, csak amikor ő nem figyelt rám, jött ez a 3. személy, és jó volt, hogy ő törődik velem. Ezek után már nem tud bennem bízni, szerinte is abba kellene hagyni az egészet. Hazament. 1 óra múlva írt sms-t, hogy nem tud nélkülem aludni. Felhívott később, kértem, jöjjön vissza. Megállapodtunk, hogy holnap megbeszéljük. Gondolkoztam,van-e értelme. Én félek tőle, hogy megint megüt, rettegek bármit is elmondani. Ő meg attól fél, hogy megcsalom, vagy elhagyom valaki miatt. Mindketten mondjuk, hogy "soha többé nem fordul elő", de ez közhelyesen hangzik.
2009. okt. 26. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:

Drága! Jól tetted,hogy vége lett,hisz te is jobbat érdemelsz,nem pedig egy olyan alakot aki meg tudott ütni..

Soha nincs joga egy férfinak sem,hogy megverjen egy nőt,még akkor sem a provokáljuk őket.

2009. okt. 30. 12:15
 52/76 anonim ***** válasza:
Nem fogsz ilyen könnyen megszabadulni tőle, biztos hogy megpróbálja visszakönyörögni magát, úgyhogy légy erős!
2009. okt. 30. 12:23
 53/76 A kérdező kommentje:
Nem jelentkezett még. Hiányzik :( De erősnek kell lennem, hogy ne béküljek ki vele.
2009. okt. 30. 12:40
 54/76 anonim ***** válasza:
Majd fog jelentkezni.
2009. okt. 30. 12:52
 55/76 A kérdező kommentje:
A szívem legmélyén örülnék neki, de mégis jobb hogy nem teszi.
2009. okt. 30. 13:01
 56/76 anonim ***** válasza:
Majd azért írd meg, jelentkezett-e, kíváncsi vagyok.
2009. okt. 31. 13:33
 57/76 A kérdező kommentje:

Ma reggel írt egy sms-t:

"Szia Tündérke. Hogy vagy? Hiányzol. Sajnálom a történteket. Bárcsak meg tudnál bocsátani. Irj!"

Nem írtam vissza semmit neki. Bár nagyon nehéz megállni, hiszen iszonyúan szeretem. :(

2009. okt. 31. 15:22
 58/76 anonim ***** válasza:
Légy erős mert ha most visszafogadod sose szabadulsz meg tőlle, s lehet hogy pokollá teszi majd az életedet.
2009. okt. 31. 15:43
 59/76 anonim ***** válasza:
100%
Az utobbinak igaza van , de azért bonyolultabb egy kapcsolat mint hogy egy "pofon" elrontsa ha öszintén szereted pl.: a természetét ,jo vele a szex és mikor nem veszekedtek mindig szépeket mond nem csal meg ,hüséges stb.. szoval hogyha van okod szeretni öt ha neked tetszik ez a kapcsolat és nem akarod hogy megüsön akkor ezzel a kikötésel szerintem nyugodtan ujra kezdhetnéd hogyha még1x megüt elhagyod örökre és soha többet nem lát. Enyi az egész egy rosz lépésért egy egész kapcsolatott elrontani nem éri meg.
2009. nov. 1. 07:05
 60/76 A kérdező kommentje:

A pofonon kívül nem volt soha agresszív. Jókat beszélgetünk, a szex isteni vele, anyukáját imádtam és ő is engem, szüleim is imádják őt.

Még gondolkoznom kell rajta, érdemes-e kibékülni.

2009. nov. 1. 07:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!